Kinai moka stebinti: NBA žaidėjui Allenui Iversonui sukurtos ausinės nustebins savo stiliumi, aukšta kokybe ir ištverminga baterija muzikos gurmanams (Video)  ()

Pigios ausinės nėra tinkamos visiems skoniams. Audiofilai dažnai nedrąsiai pasižvalgo ir į aukščiausios kokybės itin brangias ausines. Stilius šiame rinkos segmente yra toks pat svarbus kaip ir atkuriamo garso kokybė. Tačiau iš tikrųjų itin aukštos klasės belaides ausines galima įsigyti ir neišleidžiant kelių šimtų eurų. Pavyzdžiui, „Syllable G700“ ausinės, pasak gamintojo tvirtinimų, kadaise sukurtos pačiai NBA žvaigždei Allenui Iversonui, dabar vilioja ne tik kokybe, bet ir kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Syllable G700“ nėra dar vienos itin pigios belaidės ausinės iš Kinijos. Jų kūrėjai labiau taikėsi į aukštą kokybę nei į kiek įmanoma žemesnę kainą. Tai matyti ir pačių ausinių kokybėje, ir garso atkūrimo galimybėse.

Tiesa, neaišku, kiek prie jų kūrimo prisidėjo pats Iversonas (greičiausiai, nei kiek), bet jos akivaizdžiai buvo kuriamos aktyviems muzikos mėgėjams.

Šios ausinės naudoja „Bluetooth 4.0“ technologiją, kuri leidžia itin greitai prisijungti prie išmaniojo telefono, muziką transliuoja itin sparčiai ir be erzinančių trukdžių. Garsiakalbiai sukurti taip, kad stipriai grotų žemus dažnius ir blokuotų išorinį triukšmą. Šiuo atžvilgiu „Syllable G700“ yra panašios ir į populiariausias aukštos klasės belaides ausines. Šiuolaikinėje muzikoje žemų dažnių garso yra tikrai daug, o ir aukštesnius tonus šios ausinės atkuria irgi tikrai neblogai. Svarbu ir tai, kad jas patogu nešiotis kasdien.

Nors ne visi tai nori pripažinti, šiuolaikinių ausinių forma yra lygiai tokia pat svarbi kaip ir funkcija. Jos paprasčiausiai privalo gerai atrodyti. „Syllable G700“ yra akivaizdžiai orientuotos į tuos žmones, kuriems stilius yra svarbus. Jų korpusas pasižymi grakščiomis linijomis ir bent jau iš pirmo žvilgsnio atrodo tikrai tvirtas. „Syllable G700“ ausinės būna kelių spalvų, tačiau tikriausiai auksinės spalvos korpusas su rudos odos elementais atrodo gražiausiai.

Šios ausinės yra labai lengvos ir kompaktiškos. Jos sveria mažiau nei tris šimtus gramų ir neapgaubia ausų. Ausinių lankas gaminamas iš aliuminio, o odai suteikiama graži ir liesti maloni tekstūra. „Syllable G700“ tvirtai laikosi ant galvos ir nevargina per dideliu svoriu, todėl jas galima nešioti nuolat. Juolab, kad ir jų baterija yra pakankamai ištverminga.

Gamintojas teigia, kad „Syllable G700“ ausinės be perstojo gali groti iki 12 valandų - jų baterija yra tokia ištverminga. Žinoma, šį skaičių realiomis sąlygomis galima sumažinti bent trečdaliu. Bet kuriuo atveju, jos turėtų be vargo ištverti įprastas kasdienes audiofilų keliones. Jei taip nutiktų, kad baterijos atsargos išsektų, galima pasitelkti ir pakuotėje pridedamą audio laidą.

Kokie naudotojų nusiskundimai apie šias ausines? Iš esmės, nedideli. Kai kurie pastebi, kad vidutinius tonus ausinės atkuria gana silpnai, kiti norėtų minkštesnio lankelio viršaus. Mygtukai, skirti atsiliepti į skambučius, perjungti dainą ar pagarsinti muziką, nėra lengvai naudojami nenusiėmus ausinių - prie jų reikia priprasti. Yra sričių, kuriose brangios aukštos klasės ausinės „Syllable G700“ lenkia, tačiau jos turi ir dar vieną kozirį - kainą.

Su šiuo metu taikoma nuolaida „Syllable G700“ belaidės ausinės kainuoja mažiau nei 63 eurus.

„Syllable G700“ ausinių apžvalga

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()