Dvi labai skirtingos ir labai panašios belaidės „Xiaomi“ kolonėlės: kodėl jos tokios populiarios ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje  ()

„Bluetooth“ kolonėlės yra labai populiarios jau vien dėl jų patogumo. Daugelis žmonių muziką klausosi per ausines, todėl išleisti didelių sumų gerai garso sistemai nusipirkti jiems nėra prasmės. Belaidės kolonėlės gelbsti tais atvejais, kai muzika norima pasidalinti su kitais - juk telefono garsiakalbiai ir šiandien groja gana prastai. Bet kas iš tiesų lėmė, kad „Xiaomi“ kolonėlės yra tokios populiarios? Pasirodo, kalta ne tik patraukli kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant apie nebrangias belaides kolonėles, apie dideles inovacijas kalbėti nėra prasmės. Tai - labai paprastas prietaisas ir išradinėti jo iš naujo nereikia. Tačiau kaip visada, velnias slypi detalėse. „Xiaomi“ belaidės kolonėlės kažkuo labai vilioja pirkėjus.

Tarp technologijos.lt lankytojų, mažytė „Xiaomi“ kolonėlė, apie kurią jau ne kartą rašėme, yra populiaresnė už didžiąją. Greičiausiai taip yra ir dėl patrauklios kainos, ir dėl įrenginio kompaktiškumo. Ji nesunkiai telpa į kišenę, groja gana garsiai, todėl pasiimti ją į kelionę galima visada. Pirkėjus vilioja ir pažįstamas prekės ženklas, ir savo kainos grupėje konkurencijos neturinti kokybė.

Didesnė „Xiaomi“ belaidė kolonėlė yra kur kas brangesnė (vis tiek pigesnė už tiesioginius konkurentus). Ši kolonėlė vis tiek yra gana kompaktiška ir patogi nešioti. Ji groja kur kas garsiau ir turi didesnę bateriją - gali groti ilgiau. 

Pirkėjus vilioja ir papildomas funkcionalumas - abi belaidės „Xiaomi“ kolonėlės turi mikrofonus, kurie praverčia kai kas nors paskambina. Didesnė kolonėlė turi ir mygtukus, kuriais galima valdyti garsą, perjungti dainą, atsiliepti į skambučius ir taip toliau. Žinoma, ši kolonėlė turi stereo garsiakalbius ir nedidelį žemus dažnius grojantį elementą, todėl jos atkuriamas garsas yra kur kas stipresnis ir pasižymi platesniu diapazonu.

Mažoji kolonėlė gali groti maždaug 4 valandas - tai neblogas laikas tokiam mažam įrenginiui. Tačiau didžioji „Xiaomi“ kolonėlė šį laiką lenkia dvigubai - gali groti net 8 valandas. Visgi, paties gaminio kokybė yra didžiausia priežastis, kodėl šios kolonėlės yra tokios paklausios.

Abi „Xiaomi“ kolonėlės turi metalinius korpusus, todėl yra gana tvirtos. Ryškios spalvos ir modernus dizainas taip pat joms padeda išsiskirti iš plastikinių gaminių jūros. Galiausiai, puikūs atsiliepimai ir kaina vilioja vieną iš šių kolonėlių įsigyti artėjančiam vasaros sezonui.

Didžioji „Xiaomi“ kolonėlė kainuoja kiek mažiau nei 48 eurus. Turint omenyje 8 valandų grojimo laiką ir aukštą atkuriamo garso kokybę, ši kaina atrodo gana patraukliai. Tuo tarpu mažoji kolonėlė kainuoja nuo maždaug 12 eurų. Ji puikiai tiks tiems, kurie muziką su savimi nori turėti nuolat.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(10)
(-8)

Komentarai ()