10 grojimo valandų ištverianti belaidė ir itin pigi „Xiaomi“ kolonėlė  ()

Kokius didžiausius trūkumus turi jūsų „Bluetooth“ kolonėlė? Greičiausiai tai per greitas baterijos nusėdimas ir prasta atkuriamo garso kokybė. Kai kurios belaidės kolonėlės taip pat pasižymi trūkinėjančiu ryšiu su išmaniuoju telefonu bei keistoku dizainu. Visgi, gerai pažįstamas gamintojas siūlo labai paprastą ir patikimą kolonėlę, kuri gros net 10 valandų, tačiau labiausiai stebina jos simpatiška kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, šis gamintojas yra „Xiaomi“. Ši kompanija kuria gausybę įvairių muzikos įrenginių ir jau seniai užsitarnavo pirkėjų pasitikėjimą. Ne vienas „Xiaomi“ gaminys yra populiarus ir Lietuvoje, tačiau jų įvairovė tokia didelė, kad akys raibsta. Vienas iš įdomių „Xiaomi“ gaminių, apie kuriuos kol kas nekalbėjome, yra klasikinio dizaino belaidė kolonėlė „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.0 Speaker“.

Visų pirma reikia atkreipti dėmesį į akivaizdžius dalykus. Ši kolonėlė pasižymi itin paprastu dizainu, kuris per daug nekrenta į akis. Klasikinis minimalizmas turėtų patikti daugeliui ir atrodo kur kas santūriau nei daugybė panašiai kainuojančių kolonėlių. Todėl ši „Xiaomi“ kolonėlė neatrodys nukritusi iš dangaus net padėta ant solidaus kavos staliuko, ar įmesta į brangią rankinę. Įrenginys pagamintas iš aliuminio korpuso ir ABS plastiko grotelių

Tačiau „Bluetooth“ kolonėlės perkamos ne pagal išvaizdą, o pagal muzikos atkūrimo galimybes. Ši „Xiaomi“ kolonėlė turi atskirą žemų dažnių elementą ir porą aukštos kokybės garsiakalbių. Todėl atkuriamo garso diapazonas yra gana platus tokios dydžio įrenginiui. Ši kolonėlė naudoja „Bluetooth 4.0“ ryšį, kuris yra labai patikimas, todėl trikdžių neturėtų būti.

Telefonas nuo kolonėlės gali būti nutolęs nors ir 10 metrų. Pati prijungimo procedūra yra labai paprasta - viskas atliekama vieno mygtuko paspaudimu. Tačiau įspūdingiausiai atrodo 1200mAh baterija. „Xiaomi“ kolonėlė be perstojo gali groti net 10 valandų - kur kas ilgiau nei kiti panašiai kainuojantys įrenginiai.

Žinoma, kaina čia yra svarbus veiksnys. „Xiaomi“ belaidė kolonėlė kainuoja vos €23,47. Kompaktiškas, gražus korpusas, aukšta atkuriamo garso kokybė bei ilgas baterijos tarnavimo laikas šį įrenginį daro puikia dovana muzikos mėgėjams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()