Prieš oficialią išmaniojo „Vernee Thor E” pardavimo pradžią - malonus netikėtumas: padidinti parametrai ir sumažinta kaina (Video)  ()

Jei pamenate, visai nesenai rašėme apie „MWC 2017“ parodoje pristatytą išmanųjį telefoną „Vernee Thor E”. Buvo žadama, jog telefono baterija galės atlaikyti net 30 dienų, o atsižvelgiant į žemą kainą, ir kiti jo parametrai atrodė labai patraukliai. Tačiau panašu, jog gamintojams jų pačių pasiūlymas pasirodė per menkas. Netikėtai, prieš oficialiai paleidžiant telefoną į prekybą, jie nusprendė gerokai padidinti šio išmaniojo parametrus, bet kainą palikti tokią pat. Ir tai dar ne viskas – jam dar taikoma nuolaida.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-05-08 Prieš oficialią išmaniojo „Vernee Thor E” pardavimo pradžią - malonus netikėtumas: padidinti parametrai ir sumažinta kaina (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš keletą mėnesių „MWC 2017“ parodoje pristatytas prototipas turėjo 5.0 colių įstrižainės ekraną, MT6737 keturių branduolių procesorių ir 2GB operatyviosios atminties.

Tačiau iš tiesų telefonas į rinką bus leidžiamas su MT6753 aštuonių branduolių procesoriumi, veikiančiu 1,3 GHz dažniu ir turinčiu 3GB operatyvios atminties. Neblogas pokytis, tiesa? Šių dviejų parametrų padidinimas neabejotinai leis telefonui veikti daug sparčiau. 

Kiti parametrai, tuo tarpu, išliks tokie, kaip ir buvo žadėta anksčiau. Telefonas turės 16 GB vidinės atminties, kurią su SD kortele bus galima praplėsti iki 128 GB, „Android Nougat 7.1” operacinę sistemą, 13 MP galinę ir 5 MP priekinę kamerą.

Šie parametrai, savaime supranta, nėra iš koto verčiantys, bet kaip žinote, ir pats telefonas nepretenduoja varžytis su didžiausių gamintojų brangiausiais modeliais. Tai tiesiog kitos klasės išmanusis.

Kita vertus, bent jau vienu parametru tikrai galėtų pasivaržyti. „Vernee Thor E” turės net 5,020 mAh talpos bateriją. Nors apie kokį varžymąsi čia kalbame? Šiuo metu rinkoje nėra jokio kito išmaniojo telefono su tokio dydžio ekranu, turinčio tokią talpią bateriją. 

Įprastai naudojant, telefono baterija be vargo turėtų atlaikyti tris dienas, o įjungus energijos taupymo režimą, kaip ir buvo rašyta anksčiau (bet vistiek skamba taip, tarsi būtų per gerai, jog tai būtų tiesa) net trisdešimt dienų!

Tiesa, telefono šone paspaudus specialų taupymo režimą aktyvuojantį mygtuką, telefono 1280 x 720 HD ekranas tampa bespalvis.

Užbėgant įvykiams už akių, svarbu paminėti, jog telefono ekranas nėra paremtas „E-Ink“ technologija, sutinkama elektroninėse skaityklėse, nors būtent apie tai buvo spėliojama ankstesniuose tekstuose. Telefono ekranas nespalvotu tampa tik įjungus energijos taupymo režimą, tačiau normaliomis sąlygomis yra spalvotas. „E-Ink“ vardu gamintojai tiesiog pavadino taupymo režimą.

Beje, įkrovimui bus naudojama greitojo įkrovimo technologija su 9V ir 2A srove. Svajonių kombinacija: ilgai neišsikrauna, ypač greitai pasikrauna. Kažin ar šis telefonas gali būti geresnė dovana tiems, kuriuos nuolat erzina greitai išsikraunanti baterija.

Užsakymai telefonams jau priimami ir su dabar taikoma 20 proc. nuolaida „Vernee Thor E” kainuoja vos 100 eurų.

Panašu, kad gamintojo sprendimai sudomino pirkėjus, nes dabartinėmis sąlygomis pasiūlyto „Vernee Thor E” atsargos tirpsta gan sparčiai. Tiesa, jei norite, telefoną galite pirkti tiesiai iš gamintojo už 129,99$. Bet ir čia reikės paskubėti, nes dabar siūloma nuolaida amžinai nesitęs. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: