Beprotiškas muziejus, kokiame dar nebuvote, bet norinčių yra tūkstančiai: galite pralėkti su tikrais tankais, šaudyti iš patrankų, kulkosvaidžių ir dar daugiau (Video)  ()

Skeptikams būtina pasakyti: ne, ši vieta nė iš tolo nepanaši į eilinį muziejų, kuriame norėtųsi nusnūsti. Eksponatai čia nėra sustatyti į dailiais lentynas ir nėra jokių triukšmauti draudžiančių ženklų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priešingai nei daugelyje muziejų, kuriuose šiukštu negalima liesti eksponatų, DriveTanks muziejuje galite imti į rankas viską, kas tik jame yra, ropštis į vidaus degimo variklius turinčius eksponatus, juos užvesti ir leistis į trumpą nuotykį. 

Tarp eksponatų yra įvairių vikšrinių transporto priemonių bei tankų, kaip antai vokiškas Leopard ir net antrojo pasaulinio karo laikų Sherman tankas bei sovietų T-34. Ar galima šaudyti iš jų pabūklų? O kaip gi kitaip. Žinoma, kad galima. Tam čia ir atvykstama.

Tačiau jei tankai jums ne prie širdies, šis muziejus jums gali pasiūlyti ir kitokių pramogų. Pavyzdžiui šaudymą iš minosvaidžio (galima rinktis bent iš trijų modelių), prieštankinių pabūklų, taip pat šaudymą įvairių laikmečių ir įvairių šalių gamybos ginklais – nuo pagrindinių pėstininkų ginklų iki sunkiųjų kulkosvaidžių ir net liepsnosvaidžio.

Tiesa, pistoletų, revolverių ir kitokios smulkmės čia nerasite.

Smalsu kokios kainos? Taip, kai kurios iš tiesų verčia iš koto, tačiau yra ir stebėtinai nebrangių pasiūlymų. Plačiau su pasiūlymais ir kainomis susipažinti galite DriveTanks puslapyje. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(2)
(22)

Komentarai ()