Kinijos turgelio stebuklai: 36 parų budėjimo režimą ir 12 val. filmų peržiūrą atlaikantis „Xiaomi Mi Pad 3“ planšetas ir galimybė jį laimėti loterijoje (Video)  (1)

Vietinis Kinijos gamintojas „Xiaomi“ garsėja išmaniaisiais telefonais, kurie šiuo metu jau gali drąsiai konkuruoti net ir su garsiausių prekinių ženklų produkcija. Vis dėlto tai tikrai ne vienintelis „Xiaomi“ pasiekimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tenka pripažinti, kad planšetinių kompiuterių gamyba ir platinimas Europoje šiuo metu tarsi yra nustumtas į antrą planą, tačiau „Xiaomi“ šiai rinkai yra pasiryžęs suteikti naują gyvybę. O kad tai nėra tik tušti gamintojo pažadai geriausiai patvirtina naujosios kartos planšetinis kompiuteris „Xiaomi Mi Pad 3“.

Net ir didžiausi skeptikai sutinka, kad „Xiaomi“ elektronika garsėja ne tik pakankamu našumu, bet ir aušta kokybe. Pavyzdžiui, planšetinis kompiuteris „Xiaomi Mi Pad 3“ gali pasigirti ne tik 7,9 colių įstrižainės itin auštos raišos (2048 x 1536, 326 PPI) ekranu, bet taip pat ir pilnai metaliniu korpusu bei santykiniai talpia 6600 mAh baterija.

Čia svarbu pabrėžti, kad gamintojas pristatydamas šio planšetinio kompiuterio bateriją nuolatos akcentuoja, kad pastaroji budėjimo režime gali atlaikyti apie 867 valandas (36 paras). Tuo tarpu „Xiaomi Mi Pad 3“ naudojant vaizdo įrašų peržiūrai planšetiniu kompiuteriu be papildomos įkrovos galima naudotis net iki 12 valandų.

Šiuo atveju pirkėjai taip pat maloniai nustemba sužinoję, kad planšetinis kompiuteris „Xiaomi Mi Pad 3“ yra aprūpintas šešių branduolių „MediaTek MTK8176“ centriniu procesoriumi, „IMG GX6250“ vaizdo plokšte, 802.11ac WiFi ryšio moduliu, USB C tipo jungtimi, 4 GB operatyviąją RAM bei 64 GB vidine ROM atmintimis.

„Xiaomi“ pristatydamas šį naujos kartos planšetinį kompiuterį nuolatos pabrėžia dar ir tai, kad jis turi 13 megapikselių kamerą ir standartinę 3,5 milimetro ausinių jungtį.

Žinoma, išvardinti „Xiaomi Mi Pad 3“ privalumai bei sukaupta gamintojo patirtis atitinkamai įtakoja ir paties planšetinio kompiuterio kainą. Pavyzdžiui, šiuo metu Kinijoje „Xiaomi Mi Pad 3“ galima įsigyti už maždaug 230 eurų. Lyginant tik pagal planšeto specifikacijas, kaina yra labai gera, tačiau reikia pripažinti, kad pirkiniams iš Kinijos kartais norisi išleisti gerokai mažiau. Tiesa, dera įvertinti tai, kad Lietuvoje šis planšetinis kompiuteris pasirodys dar labai negreitai ir neabejotinai už gerokai didesnę kainą.

Galiausiai skubame pranešti, kad šią savaitę sėkmės atveju „Xiaomi Mi Pad 3“ planšetinį kompiuterį Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ turite galimybę tiesiog laimėti loterijoje. Jeigu susidomėjote šiuo pasiūlymu jums tiesiog tereikia apsipirkti „Lighting Flash Sale“ išpardavime ir „Mi Pad 3 Giveaway“ loterijoje užregistruoti savo užsakymo numerį. Apie „Lighting Flash Sale“ išpardavimą jau rašėme, tad jei kažką pirkote, nepatingėkite loterijoje užregistruoti užsakymo numerio – maža kas, gal ir laimėsite. Juk sakoma, kad kartą metuose ir lazda iššauna.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(10)
(-2)

Komentarai (1)