Įdomybės iš Kinijos - dar vienos ausinės sportuojantiems iš „Meizu“ - graži išvaizda už nuostabią kainą (Video)  (1)

Belaidės į ausis įstatomos ausinės dažniausiai yra reklamuojamos kaip puikiai tinkančios sportuojantiems. Stilingos „Meizu EP-51“ ausinės nėra išimtis. Jos aktyviai sportuojančius žmones vilioja ne tik savo patraukliu dizainu, geromis muzikos atkūrimo savybėmis ir patvarumu, bet ir gera kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dizainas

„Meizu EP-51“ belaidės ausinės yra sukurtos taip, kad tvirtai laikytųsi ausyse net bėgiojant. Galima išsirinkti raudonos ir juodos spalvų derinį arba visiškai baltą dizainą. Ausinių korpusas yra pagamintas iš metalo, už kurio slepiasi stiprus magnetas - nenaudojamas ausines galima sujungti tarpusavyje, kad jos nuo kaklo nenukristų ir nebūtų pamestos.

Atrodo šios ausinės neprastai, ypač jei pasirinksite raudonos spalvos laidą. Ryški spalva dera prie metalinio korpuso ir neatrodo pigiai. Žinoma, ausines rinktis vien pagal dizainą nėra protinga.

Funkcionalumas

Geros ausinės visų pirma turi gerai groti muziką, kitaip bus bevertės. Gamintojas teigia, kad „Meizu EP-51“ panaudojo ypatingą garsiakalbių montavimo metodą, kuris leidžia užtikrinti, kad žemi dažniai bus grojami stipriai, bet ir aukštų dažnių diapazonas bus gana platus. „Meizu“ teigia, kad negirdėti ir jokių trikdžių, dažnai pasitaikančių pigiose „Bluetooth“ ausinėse.

Žinoma, ausinės prie išmaniojo telefono laidu nėra jungiamos, tačiau tarp jų laidas yra. Ant jo sumontuoti garso reguliavimo mygtukai ir mikrofonas pokalbiams telefonu. 60mAh baterijos turėtų pakakti maždaug 6 valandoms nepertraukiamo grojimo - to tikrai užteks bet kokiai treniruotei.

Patvarumas

Į ausis įstatomos ausinės dažnai kritikuojamos dėl nepatvarumo. Laidai trūkinėja ir susimazgo, o galiausiai viena ausinė nustoja groti. „Meizu EP-51“ turi itin stiprų, elastinga danga dengtą laidą, kuris neturėtų susimazgyti ir tikrai nenutrūks. Prie ausinių jis dar sustiprintas, kad netyčia nebūtų ištrauktas ar nulaužtas.

„Meizu EP-51“ yra atsparios vandeniui ir prakaitui, o ir metalinis magnetinis korpusas yra gana tvirtas. Pakuotėje rasite dar tris poras ausinių antgalių ir patogų dėklą.

Kaina

Galiausiai,  verta paminėti ir kainą. Kiek vertos belaidės ausinės su ypatingai tvirtu laidu, vandeniui ir prakaitui atsparia danga, geromis muzikos atkūrimo savybėmis, talpia baterija ir šiuolaikišku dizainu? Pasirodo, visai nedaug. Šiuo metu „Meizu EP-51“ ausinės kainuoja €26,46 ir į Lietuvą yra siunčiamos nemokamai. Jei nesate užtikrinti dėl pirkimo Gearbest.com, galite būti ramūs - mes šią parduotuvę esame išbandę.

Kiti „Meizu EP-51“ privalumai ir apžvalga video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(7)
(2)

Komentarai (1)