Įdomybės iš Kinijos: atrodo kaip paprastas skaitmeninis laikrodis? Iš tikrųjų tai - pigus ir patikimas išmanusis laikrodis  (3)

Išmanieji laikrodžiai gražiai atrodo, yra patogūs ir atlieka daugybę funkcijų. Bet dauguma jų yra skirti tik miesto gatvėms ar pasivaikščiojimams prekybos centre. Norint pakeliauti po miškus ar kalnus reikia visai kitokio laikrodžio - tvirto, tausojančio baterijos energiją ir turinčio kelias specialiai žygiams skirtas funkcijas. Pasirodo, tokį laikrodį galite įsigyti ir visai nebrangiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai - „NO.1 F2“ išmanusis laikrodis, skirtas aktyviems žmonėms, kurie mieste neužsibūna. Jis sukurtas kaip ir kiti tvirti žygiams skirti laikrodžiai, tačiau turi išmaniems įrenginiams būtinas savybes. Su išmaniuoju telefonu šis įrenginys bendrauja „Bluetooth 4.0“ ryšiu ir tai leidžia atlikti kelias svarbias funkcijas.

Visų pirma, tiesiai į išmanųjį laikrodį ateis pranešimai apie gautas trumpąsias žinutes ir skambučius. Laikrodžiu taip pat galėsite valdyti išmaniojo telefono kamerą. Telefoną galite kur nors pastatyti, nukreipti norima linkme, patys atsistoti prieš objektyvą, o tada spustelėti mygtuką ant laikrodžio ir padaryti nuotrauką. Laikrodžio ekranas yra nespalvotas, tačiau tai tik padeda tausoti energiją.

Daugelis išmaniųjų laikrodžių turi gana didelius spalvotus ekranus, kurie siurbte siurbia energiją. „NO.1 F2“ turi paprastą, klasikinio dizaino ekraną, kuris nėra tinkamas socialiniams tinklams naršyti, bet taupiai naudoja baterijos energiją ir pateikia visą naudingą informaciją. 550mAh baterija nėra įkraunama, bet tokios formos elementų galima įsigyti beveik visose parduotuvėse.

„NO.1 F2“ yra atsparus vandeniui ir turi tvirtą korpusą. Jo ekrane rasite informaciją apie nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas, temperatūrą, aukštį virš jūros lygio, kalendorių ir taip toliau. Galiausiai, jei miegosite gamtoje, šis išmanusis laikrodis tarnaus ir kaip žadintuvas.

Tai - gana paprastas, bet labai naudingas prietaisas, pasižymintis gera kaina. „NO.1 F2“ išmanusis laikrodis šiuo metu kainuoja €15,51.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(9)
(1)

Komentarai (3)