Kas yra multifunkcinės ausinės, kodėl naudotojai jas taip gerai vertina ir kodėl šis „Bluedio“ gaminys toks viliojančiai pigus (Video)  ()

Daugelis žmonių turi kokį nors multifunkcinį įrankį. Kartais tai mums gerai žinomas šveicariškas peiliukas, o kartais profesionalesnis įrankis statyboms ar namų ruošai. O ar esate girdėję apie multifunkcines ausines? Kokias dar funkcijas gali atlikti pigios ausinės iš Kinijos?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Multifunkcinės ausinės yra labai mėgstamos tų žmonių, kurie mėgsta klausytis muzikos dirbdami. Jie dažnai valandų valandas praleidžia su ausinėmis ant galvos, todėl noriai paįvairina girdimą muzika kitais šaltiniais. Tikriausiai iš karto kyla klausimas kokiais.

Multifunkcinės ausinės visų pirma jungiasi prie muzikos grotuvo ar išmaniojo telefono. Pavyzdžiui, šis „Bluedio H+“ įrenginys yra belaidis ir su išmaniuoju telefonu bendrauja „Bluetooth 4.1“ ryšio pagalba. Taigi, jas galite naudoti kaip įprastas ausines. Tačiau jose yra sumontuotas ir mikrofonas, todėl be vargo galite kalbėti telefonu net nenusiimdami ausinių.

„Bluedio H+“, kaip ir daugelis multifunkcinių ausinių, turi ir atminties kortelės (maksimali palaikoma talpa – 32 GB) lizdą, todėl šis įrenginys tarnauja ir kaip patogus nešiojamas muzikos grotuvas - grojami kortelėje įrašyti failai. Galiausiai, šios ausinės turi ir FM radijo imtuvą. Taigi, galite pasirinkti, ar muzikos norite klausyti iš išmaniojo telefono, ar iš kortelės, ar radijo stoties. Multifunkcinės ausinės yra labai patogios, o šios turi ir daugiau privalumų.

„Bluedio“ yra garsi garso įrangos gamintoja. Įdomu tai, kad „Bluedio“ gamoje yra ir gana pigių, ir aukščiausios klasės įrenginių. Pavyzdžiui, H+ buvo kuriamos net tris metus - tiek laiko užtruko įvairūs tyrimai. Buvo priimti keli svarbūs sprendimai, leidžiantys užtikrinti stiprius žemus dažnius, nevėluojantį, švelnų ir kokybišką garsą.

Pavyzdžiui, ausinės turi didelius 57 mm garsiakalbius, kurie yra labiau sukoncentruoti į žemus dažnius. Tai patinka ne visiems, tačiau šiuolaikinė muzika yra kupina žemų tonų. Bene įspūdingiausias H+ privalumas - baterija.

Ilgų tyrimų ir ausinių tobulinimo rezultatas - nepralenkiama baterija. Gamintojas teigia, o naudotojai patvirtina, kad H+ gali be pertraukimo groti net 40 valandų. Rinkoje yra mažai ausinių, kurios demonstruoja tokį laiką, ypač tarp daugiafunkcinių įrenginių. 

Jei visgi bateriją pavyks pribaigti, nereikėtų nusiminti - rinkinyje yra ir įprastas audio laidas. Taigi, aišku, kad „Bluedio H+“ nėra prastos ausinės. Tačiau jos pagal savo kainą yra žemutinėje „Bluedio“ produktų rango dalyje. Dar daugiau - kai kuriuose Kinijos parduotuvėse jos beveik visąlaik parduodamos su nuolaida, todėl beveik niekada netenka mokėti pilnos kainos. Štai dabar  „Bluedio H+“ ausinės kainuoja šiek tiek daugiau nei 18 eurų.

Su jomis dirba ir ne vienas žmogus Lietuvoje. Nusiskundimų jie turi nedaug - ausinės groja puikiai, gerai blokuoja pašalinį triukšmą, o ir papildomos funkcijos praverčia, jei su ausinėmis tenka sėdėti 8 valandas per dieną. Dažniausiai kritikuojama tik lankelio kokybė - jis po ilgų naudojimo valandų gali netikėtai sulūžti, ypač jei su ausinėmis nėra elgiamasi atsargiai.

Daugiau trūkumų ir privalumų - „Bluedio H+“ apžvalgoje

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(9)
(-7)

Komentarai ()