Mergina įrodė, kad nėra lengvas grobis - sėkmingai pasipriešino automobilių vagims (Video)  (1)

Dienos metu užsukusi į degalinę 27-erių Melissa Smith nesitikėjo, kad netrukus apie ją kalbės visas pasaulis. JAV gyvenanti moteris vos kelioms sekundėms paliko savo automobilį neužrakintą, kai šalia privažiavo kitas automobilis. Iš jo iššokęs vyras skubiai sėdo į baltą Melissos automobilį ir jau ruošėsi važiuoti. Vis dėlto jis nesitikėjo, kad moteris pasielgs taip, kaip liepė jos instinktai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Net nesusimąsčiusi, kaip tai yra rizikinga, Melissa užšoko ant savo automobilio kapoto ir taip manė sustabdysianti vagį. Jis pradėjo važiuoti ir kelis kartus greitai sustabdė tikėdamasis, kad moteris nukris arba nušoks. Tik Melissa nesiruošė pasiduoti. Tvirtai įsikabinusi į automobilį ji išplėšė savo pergalę.

Panašu, kad vagis tikrai nesitikėjo tokio poelgio, pasimetė, todėl palikęs įjungtą automobilį spruko. Čia jo vis dar laukė kitas automobilis, kuris netrukus paspruko. Melissa sureagavo greitai, pasivijo į kelią išvažiavusį savo automobilį ir jį sustabdė. Tik tą akimirką ji suprato, ką padarė.

„Panašu, kad esu stipresnė nei maniau“, - „Channel 4” sake moteris. Ji dabar pati negali patikėti, kad jos pirmoji reakcija buvo šokti ant automobilio. Vis dėlto žmonių akyse Mellisa tapo tikra heroje, nors daug kas juokauja, kad ji – „tikrai išprotėjusi“.

Kol kas vagystę įvykdyti bandę nusikaltėliai nesugauti.

Kaip moteris apgynė savo atuomobilį?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(11)
(3)
(8)

Komentarai (1)