Keistas humoras, abejingumas ar tiesiog nesirūpinimas savo darbu? Rusai nesupranta, ką galvojo kelininkai (Video)  ()

Gorno-Altaisko miesto (Rusija) prieigose kelio dangą žymėję darbininkai išsiskyrė neįtikėtinai abejingu ir cinišku elgesiu. Ištisinę kelkraščio liniją jie nubrėžė nepasivarginę patraukti nuo dangos partrenkto katino palaikų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Štai taip dirba šio miesto kelininkai. Nubrėžė naują liniją ir žiūrėkite, kaip tai atrodo. Šią katę kažkas numušė ir ji kaip gulėjo, taip ir buvo uždažyta. Nei juoktis, nei verkti“, – taip šį groteskišką vaizdą komentavo vaizdo įrašo autorius.

Vaizdo įrašas su keisto darbo įkalčiais

Siužetą matę vietos gyventojai negalėjo suprasti, ar tai lėmė išsigimęs darbininkų humoro jausmas, ar jie tiesiog nežiūri, kas yra po mechanizmais.

Patiems rusams taip pat kilo abejonių dėl to, ar kažkas apskritai kontroliuoja jų darbų kokybę.

Valstybinės kelių eismo saugumo inspekcijos atstovai rusų žiniasklaidai pateiktame komentare paaiškino, kad mašiną valdęs darbininkas dėl intensyvaus eismo pernelyg vėlai pamatė gyvūno kūną ir nespėjo laiku išjungti žymėjimo įrangos.

Kaip rašo newsru.com, Gorno-Altaisko kelininkai nėra pirmieji, kurie pasižymėjo tokiu nerūpestingu darbu. Gegužės mėnesį Volgograde jų kolegos baltai uždažė negyvą varną, o kiek anksčiau Orenburge darbininkams nesutrukdė ir šalikelėje numuštas didžiulis šuo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(10)
(17)
(-7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: