Išskirtiniai flagmanų siauri rėmeliai su „On-cell“ ekranu jau perkelti į 100$ nekainuojančius kiniškus telefonus  ()

Išmaniųjų telefonų ekranai - pagrindinis įrankis, kuriuo šiuo metu konkuruoja dauguma gamintojų. Kuo didesnė raiška, kuo mažesni rėmeliai - tai ir dar daugybė įvairių kitų opcijų siūlo ne vienas telefonų gamintojas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors kai kas sakys, kad ne ekranas yra svarbiausia, tačiau dizaino prasme tai ypatingai svarbus momentas. Daugiausiai dėmesio šiuo metu sulaukia išmanieji telefonai, kurių ekranai pasižymi itin siaurais rėmeliais, tačiau tai būdinga tik aukštos klasės įrenginiams. Kuo siauresni rėmeliai, tuo mažesnis telefono kopusas net ir esant tai pačiai ekrano įstrižainei. Tad šis aspektas svarbus ne tik išvaizdos, bet ir patogumo prasme. 

Kaip visada būna, flagmanų parodytas technologijas labai greitai nukopijuoja pigesnių telefonų gamintojai. Ne išimtis ir šį kartą - Kinijos kompanija „Leagoo“ pristato telefoną, kuris pasižymės itin siaurais telefono rėmeliais ir kainuos vos 99 JAV dolerius.

Jau anksčiau rašėme, kad naujasis „Leagoo M5 Edge“ pasižymi lenku ekranu ir šia prasme yra labai panašus į „Samsung Galaxy S7 Edge“, tačiau dabar gamintojas išplatino informaciją, apie dar vieną šio telefono ypatybę - itin siaurus telefono rėmelius, kurie panašu, taip pat nužiūrėti nuo garsiojo flagmano.

„Leagoo M5 Edge“ vaizdas ekrane

Tai reiškia, jog Jūs galėsite mėgautis vaizdu ekrane ir matysite tik itin siauras juodas juosteles įrenginio kraštuose. „Leagoo“ taip pat panaudojo „On-Cell“ technologiją, kuri suteikia gerokai švaresnį vaizdą su didesniu spalvų kiekiu bei tikroviškesniu vaizdo atkūrimu.

Prisiminus, jog šis vos 5,0 colių įstrižainės telefonas kainuos vos 99 JAV dolerius, panašu, kad biudžetinių telefonų gerbėjai už juokingą kainą gaus telefoną su tikro flagmano išvaizda.

Oficiali „M5 Edge“ modelio prekyba turėtų prasidėti dar šį mėnesį. Priminsime, jog „Leagoo M5 Edge“ veikimu rūpinsis našus 4 branduolių procesorius „MediaTek MT6737“, o šalia jo darbuosis 2GB operatyviosios atminties (RAM). Vartotojų duomenims saugoti gamintojas integravo 16GB vidinės atminties, kurią taip pat bus galima praplėsti microSD atminties kortele. Išmanusis telefonas turės net 8MPx priekinę kamerą bei 13MPx raiškos galinę kamerą. Įrenginio veikimą turėtų palaikyti 2000 mAh talpos baterija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: