Didžiausiame vasaros išpardavime - itin geri flagmanų „Xiaomi Mi 6“ ir „Xiaomi Mi Max 2“ pasiūlymai: turbūt jau neverta tikėtis geresnių kainų  (3)

Kaip jau žinote, šią savaitę „Gearbest“ parduotuvėje vyksta didžiausias vasaros išpardavimas, po kurį besižvalgydami aptikome labai įdomius „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų pasiūlymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi 6“: galimybės kaip „Samsung Galaxy S8“, o kaina daugiau nei dvigubai mažesnė

Jeigu svajojate apie „Samsung Galaxy S8“, tačiau apie 900€ siekianti jo kaina yra didoka, o norisi tekefono, kuris būtų arčiausiai pagal šio flagmano galimybes, tuomet „Xiaomi Mi 6“ yra būtent tai, ką reikia apsvarstyti pirmiausia.

Abiejuose telefonuose bus „Snapdragon 835“ procesorius (o „Xiaomi“ įrenginyje jis dar veiks ir didesniu dažniu), kiniškame gaminyje darbinės atminties kiekis 6 GB – tiek pat, kiek ir „Samsung“ telefone.

Abiejuose įrenginiuose po 64 GB vidinės atminties, akumuliatoriaus talpa panaši (3350 mAh „Xiaomi“ telefone prieš 3500 mAh „Samsung“).

Žinoma, „Samsung“ gali didžiuotis gerokai didesniu ekranu – 6,2 prieš 5,15 colio (o dar pastarojo raiška yra „tik“ „Full HD“ (1920 x 1080 taškų) ir kraštinių santykis – standartinis 9:16).

Kitos esminės techninės charakteristikos sutampančios: „USB Type-C“ lizdas, ausinių lizdas, NFC ryšio technologija.

„Xiaomi“ į savo naujo telefono nugarėlę įmontavo dvigubą 12 MP raiškos kamerą su 2x optinio priartinimo galimybe ir plataus kampo objektyvu.

Telefono rėmelis pagamintas iš nerūdijančio plieno, o nugarėlė stiklinė.

Pagal specifikacijas, tai itin panašūs modeliai, tik bėda, kad „Xiaomi Mi 6“ Lietuvoje nenusipirksite, tačiau tą lengvai galima padaryti tiesiai iš Kinijos. Tik reikėtų nepamiršti rinktis tarptautinę versiją.

Vidutinė „Xiaomi Mi 6“ kaina AliExpress pasiūlymuose svyruoja apie 470$ - kaina retai kada nukrenta žemiau 430$, o pakilti gali ir iki 600$. Akivaizdu, kad net ir be nuolaidų kaina yra gerokai mažesnė už „Samsung Galaxy S8“. 

Ir ypač geras pasiūlymas laukia „Gearbest“ parduotuvėje šią savaite vykstančiame didžiausiame vasaros išpardavime. Akcijos metu tarptautinė „Xiaomi Mi 6“ versija siūloma už 430$, tačiau suradome papildomą nuolaidos kodą MiK4G, kurį suvedus kaina nukrenta iki fantastiškos - 399$ sumos.

Pasitikslinome apie papildomos nuolaidos sąlygas - pasirodo, kodas galioja visiems pirkėjamas, bet už tokią kainą skirtų telefonų kiekis tėra 200 vienetų ir jie jau šluote šluojami. Norintiems išbandyti „Xiaomi Mi 6“ tokios kainos pasiūlymo gali tekti labai ilgai, tad verta rimtai pasvarstyti, ar ne laikas pasinaudoti šiuo pasiūlymu. Tik įvedę kodą pasitikrinkite ar kaina sumažėjo - pasibaigus akcijos telefonams, kodas nustos galioti ir kainos nebemažins. 

Tiesa, tai ne vienintelis intriguojantis pasiūlymas iš „Xiaomi“ - taupesniems pirkėjams taip pat yra itin patrauklus pasiūlymas - „Xiaomi Mi Max 2“.

Tik prieš kelias savaites pristatytas „Xiaomi Mi Max 2“ telefonas su 5300 mAh baterija ir nuolaidomis anonso proga

Prieš pora savaičių „Xiaomi“ pristatė planšetofoną „Mi Max 2“, kuris pasirodys ypač įdomus techninio minimalizmo mėgėjams. Naujasis kinų modelis – tai įrenginys tiems, kurie nenori mokėti už abejotinos naudos funkcijų gausą, kuri tikrovėje retai praverčia. Bet to, „Mi Max 2“ neabejotinai patiks kaip išmanusis telefonas suteikiantis galimybę ilgai naršyti internete, skambinti, paleisti biuro programų paketus iš turintis populiariausias multimedijos galimybes.

Naujiena gavo „simetrišką dizainą“, metalinį korpusą su užapvalintais kraštais ir plastmasiniais intarpais antenoms. „Xiaomi Mi Max 2“ neturi nei lenkto ekrano, suteikiančio berėmio prietaiso iliuziją, nei dvigubos kameros. Maža to, planšetofonas netgi išsaugojo daugelio naudotojų vis dažniau pasigendamą 3,5 mm garso lizdą.

Už priimtiną kainą, kinai siūlo:

  • Ryškų ir spalvingą 6,44 colių ekraną su 1920 × 1080 taškų raiška;
  • Šiuolaikinį aštuonių branduolių procesorių „Snapdragon 625“;
  • 4 GB RAM;
  • 64 GB arba 128 GB atminties, priklausomai nuo pasirinktos versijos;
  • Galinę 12 megapikselių kamerą su IMX386 jutikliu su dviguba LED blykste;
  • 5 MP kamerą asmenkėms;
  • 5300 mA · h talpos bateriją su greito įkrovimo standartu QC 3.0, kuris leidžia išmanųjį iki 68% įkrauti per valandą;
  • Stereo garsiakalbius, kurių pasigedo kai kurie pirmojo „Mi Max“ vartotojai;
  • USB Type-C;
  • Pirštų atspaudų skaitytuvą, įmontuotą išmaniojo telefono galiniame dangtelyje.

Apie „Xiaomi Mi Max 2“ akumuliatoriaus galimybes verta pakalbėti atskirai. Išmanusis telefonas gali atlikti atsarginio energijos šaltinio funkciją ir įkrauti kitus prietaisus. Gamintojas tikina, kad 5300 mAh talpos baterijos pakaks:

  • 18 valandų žiūrint video;
  • 9 valandoms žaidimo;
  • 21 valandai aktyvaus darbo su naršykle;
  • 57 valandoms pokalbio metu;
  • 10 dienų nepertraukiamo muzikos atkūrimo foniniu režimu, kai ekranas yra išjungtas.

Tarptautinę „Xiaomi Mi Max 2“ versiją su 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties dabar galite įsigyti už 249,19 €. Tiesa, už šią kainą bus parduotas ribotas telefonų kiekis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(5)
(13)
(-8)

Komentarai (3)