Anonso proga „Leagoo M5 Edge“ su lenktų kraštų ekranu siūlomas už 79,99 JAV dolerių, o mėgstantys loterijas, jį gali įsigyti net ir už 9,99 JAV dolerius  ()

Visai neseniai rašėme apie tai, jog Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas „Leagoo“ siūlo iš anksto įsigyti naująjį savo flagmaną „Leagoo T5“ su 50 JAV dolerių nuolaida. Pasirodo, kad nuolaidą galite gauti ne tik šiam, tačiau jau ne kartą anonsuotam kitam šios kompanijos įrenginiui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiems, kurie nemėgsta investuoti daugybės pinigų į telefonus, kurie šiais laikais taip greitai tobulėja ir keičiasi - „Leagoo“ turi tiesiog puikų pasiūlymą, kurio metu Jūs galite įsigyti naująjį „Leagoo M5 Edge“ vos už 79,99 JAV dolerius, vietoje įprastinės 99,99 JAV dolerių kainos.

Už palyginus labai mažą sumą Jūs gausite tikrai neblogą telefoną, o jei perkant iš TomTop parduotuvės, pardavėjas Jums papildomai pridės silikoninį apsauginį dekliuką bei oficialius „Leagoo“ ausinukus.

5,0 colių įstrižainės ekranu pasižymintis „Leagoo M5 Edge“ bus vos 8,5 milimetrų storio, o ekranas dengs maždaug 80% priekinės korpuso dalies.

Kiek brangiau kainuojantis ir turbūt geriau visiems žinomas „Xiaomi 4A“ pasižymi tokias pat įstrižainės ir raiškos ekranu, tačiau šis dengia tik maždaug 69% priekinės korpuso dalies. Taigi, Jūs už gerokai mažesnę kainą gaunate žymiai daugiau vaizdo savo telefono priekinėje dalyje, tačiau tai tikrai nėra viskas kuo išsiskiria šis „Leagoo“ įrenginys.

 

LEAGOO M5 Edge

Xiaomi 4A

Display

5.0 inch,1280x720P,

On-cell

80% screen-to-body ratio,

2mm narrow bezel,

edge-less design

5.0 inch,1280x720P

CPU

Quad-core LTE 1.3Ghz

Quad-core LTE 1.3Ghz

RAM

2GB

2GB

ROM

16GB

16GB

Rear Camera

13.0MP, f/2.0

13.0MP, f/2.2

Front Camera

8.0MP, f/2.4, 78°wide angle

5.0MP

Fingerprint ID

Yes

No

Dual SIM Dual Standby

Support

Support

CNC Metal Frame

Yes

No

Removable Back Cover

Yes

No

Body Size

140 x 68.3 x 8.5mm

139.5 x 7.04 x 8.5mm

Price

$79.99 (free silicon case in the box)

$94.99

Verta paminėti ir tai, jog „Leagoo M5 Edge“ naudojama „3D Edgeless display“ technologija, kuri turėtų suteikti naudotojui puikų vaizdą ekrane.

Nors gamintojas nusprendė panaudoti tik HD raiškos ekraną, tačiau vaizdas ekrane turėtų būti pakankamai ryškus ir grynas. Naudojama ekrano technologija taip pat pasižymi ir galimybe itin tikroviškai atkurti realiai spalvas nuotraukose.

Naujojo „Leagoo“ išmaniojo telefono veikimu rūpinsis našus 4 branduolių procesorius „MediaTek MT6737“, o šalia jo darbuosis 2GB operatyviosios atminties (RAM). Vartotojų duomenims saugoti gamintojas integravo 16GB vidinės atminties, kurią taip pat bus galima praplėsti microSD atminties kortele.

Įrenginio korpusas pagamintas iš erdvėlaivių lygmens aliuminio lydinio, kitaip žinomo kaip CNC. Tokio tipo metalo lydinys garantuoja, jog „M5 Edge“ modelis yra pakankamai tvirtas, tačiau kartu ir stilingas.

Tikriausiai dauguma sutiks, jog atsižvelgiant į jo kainą, tai tikrai geras telefonas, o pasinaudoję gamintojo suteikiamomis nuolaidomis, kaip jau minėjome, šį įrenginį galite įsigyti vos už 79,99 JAV dolerių.

Ir tai dar ne viskas - galima sudalyvauti ir specialiame žaidime. Tiesa, tam šį telefoną reikia pirkti per TomTop parduotuvę. Atlikus užsakymo apmokėjimą - Jūs galite dalyvauti specialiame žaidime, kurio metu 10 laimingųjų atgaus 70 JAV dolerių už šį telefoną.    Viskas ką Jums reikia padaryti - tai užsisakius telefoną parašytą komentarą „Tomtop“ „Facebook“ paskyroje su savo užsakymo numeriu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: