„iPhone 8“ dilema dėl itin svarbaus jutiklio: gal tai bus revoliucinis sprendimas, kokio neturi nė vienas šiuolaikinis telefonas?  (2)

Pastaruoju metu „gandų malūnas“ nesutaria, kokia artėjančio „Apple“ flagmano „iPhone 8“ koncepcija labiau įtikima. Viena aišku, kad „Apple“ seks konkurentų LG bei „Samsung“ pavyzdžiu ir pristatys taip vadinamą „kraštas-nuo-krašto“ ekraną turintį išmanųjį telefoną, tačiau nesutariama, kur kompanija įmontuos „Touch ID“ piršto atspaudų jutiklį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-07-11 „iPhone 8“ dilema dėl itin svarbaus jutiklio: gal tai bus revoliucinis sprendimas, kokio neturi nė vienas šiuolaikinis telefonas?  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra vienas variantas, jog „Touch ID“ piršto atspaudų jutiklis atsidurs po ekranu, ir tokia galimybė yra, nes gamintojas „Qualcomm“ su savo partneriais yra pristatę panašius prototipus.

Kiti teigia, jog šiai technologijai dar per anksti, tad „Touch ID“ jutiklis atsidurs telefono galinėje dalyje, panašiai, kaip tai yra konkurentų „Samsung Galaxy S8“ ar „LG G6“ atvejais. Deja, tai pati nepatogiausia jutiklio montavimo vieta.

Kaip pirmasis atvejis, su „Touch ID“ piršto atspaudų jutikliu po ekranu, atrodo labiau intriguojantis, tačiau nauji pranešimai iš „KGI“ grupės bei įvairių analitikų mums sako, kad naujasis OLED tipo ekranas „iPhone 8“ turės virtualų namų mygtuką, tačiau be pirštų atspaudų jutiklio.

Nepaisant to, nėra atitinkamų pranešimų, ar „Apple“ norėtų visiškai jo atsisakyti.

Verta pažymėti, kad pranešimai, susiję su po ekranu integruotu pirštų atspaudų jutikliu po ekranu, dažnai prieštarauja vieni kitiems.

Štai gerai žinomas leidinys „DigiTimes“ kiek anksčiau pranešė, kad „Apple“ visgi gamina tokius jutiklius. Labiausiai tikėtina, kad „Touch ID“ atsidurs telefono galinėje dalyje, nes ir patys „Qualcomm“, jau pademonstravę prototipus, teigė, kad pirštų atspaudų jutiklius po ekranais galime pamatyti anksčiausiai tik kitais metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
Autoriai: Mantas Bakutis
(2)
(20)
(-18)

Komentarai (2)