Tai - ne šiaip belaidė kolonėlė, o visas muzikos centras  (1)

Egzistuoja bent pora gerų būdų muziką visada pasiimti su savimi. Ausinės - vienas iš geriausių, tačiau jos neleidžia muzika dalintis su draugais. Tam ir skirtos belaidės kolonėlės. Ši - ne paprasta „Bluetooth“ kolonėlė, bet visas multifunkcinis muzikos centras, kurį tikrai norėsite pasiimti su savimi kai su draugais susiruošite į iškylą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bluetooth“ kolonėlės yra labai naudingi ir patogūs prietaisai. Jos groja muziką iš išmanaus įrenginio, bet juk ne visada jį turėsite po ranka ar galėsite naudotis internetu. Todėl ši MUSKY kolonėlė yra muzikos centras, galintis groti failus ir iš USB rakto, ir iš atminties kortelės, ir iš išmanaus įrenginio. Kartu tai ir FM radijas, todėl muzikos niekada nepritrūks.

Svarbiausia tai, kad šis prietaisas yra labai mobilus ir kompaktiškas, todėl jį norėsis pasiimti visur. Šios kolonėlės ilgis - 24 centimetrai, todėl ji tikrai tilps ir kelioniniame krepšyje, ir automobilio daiktadėžėje. Stilingame korpuse slepiasi 5W garsiakalbiai ir 2200mAH baterija, kurios pakaks 3-6 nepertraukiamo grojimo valandoms užtikrinti.

Ant MUSKY kolonėlės korpuso rasite eilę mygtukų. Daugelis iš jų yra skirti perjungti dainoms ar pagarsinti muzikai, tačiau vienas atlieka kur kas įdomesnę funkciją - jis leidžia atsiliepti į skambučius. Ši kolonėlė veikia ir kaip laisvų rankų įranga.

Aišku, šiuo įrenginiu patogu naudotis ir be išmaniojo telefono. Ji turi AUX ir USB lizdus, gali groti iš USB rakto ar atminties kortelės. Jei dainų visgi pasirodys maža, visada galima pasinaudoti FM radiju.

MUSKY DY25 kolonėlė kainuoja vos mažiau nei 30 eurų ir į Lietuvą yra siunčiama nemokamai. Galite rinktis iš dviejų spalvų - juodos ir pilkos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(9)
(0)

Komentarai (1)