Geriausios kiniškos ausinės iki 15 €: TOP 4 dažniausiai rekomenduojami modeliai šioje kainų grupėje  (1)

Head-fi.org yra puslapis skirtas ausinėms, muzikos grotuvams ir kitai garso technikai. Dažnai apžvelgiami ir itin pigūs produktai, o kai kurie jų susilaukia ir labai gero įvertinimo. Pateikiame keturias mažiau nei 15 eurų kainuojančias ausines, kurias Head-fi.org rekomenduoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš karto būtina pasakyti, kad apsilankę Head-fi.org rastumėte gausybę ir kitų pasiūlymų, šios atrinktos, galima sakyti, atsitiktinai. Tokių puslapių rekomendacijos turi tam tikrą patikimumo ženklą, nes ekspertai kiekvieną įrenginį išbando ir detaliai aprašo jo subtilybes. Taigi, kaip garsą atkuria šios keturios ausinės?

1. Hibridinės „Xiaomi“ ausinės.

Apie šias ausines rašėme jau ne kartą, todėl tikriausiai jas jau prisimenate. Tai – ausinės su viename įrenginyje suderintais dviejų rūšių garsiakalbiais, o tai užtikrina, kad atkuriamo garso diapazonas yra labai platus ir skaidrus.  Head-fi.org teigia, kad šias ausines patogu naudoti ir ilgą laiką klausantis muzikos, o ir gaminio kokybė yra labai gera. Jos puikiai atkuria žemus dažnius, tačiau jie prie aukštesnio garso lygio gali pradėti varginti. Hibridinės „Xiaomi“ ausinės kainuoja kiek mažiau nei 14 eurų.

2. „Letv“ ausinės

Tai – stebėtinai pigus įrenginys, kurį daugelis yra linkę nuvertinti. Paprasta išvaizda, neįpstabiausia gaminio kokybė ir labai žema kaina tikrai neskatina susidomėjimo. Tačiau Head-fi.org teigia, kad šios ausinės puikiai atkuria garsą – jos ryškiai groja žemus dažnius, pasižymi plačiu diapazonu ir nepralenkiama kaina. Portalas netgi teigia, kad tai – vienos geriausių ausinių už tokią kainą ir net pavadino jas „paslėptu brangakmeniu“.

Kaip atrodo ta išgirtoji kaina? Šios „Letv“ ausinės šiuo metu kainuoja mažiau nei 10 eurų, galima rinktis iš juodos arba baltos spalvos.

3. „Remax RM-565i“

„Remax RM-565i“ ausinės atrodo išties prabangiai – metalinis korpusas, suderintos spalvos, šiuolaikiškas dizainas. Ir groja neprastai. Iš gamintojo pateikiamų kreivių matyti, kad žemi ir vidutiniai dažniai grojami išties puikiai. Head-fi.org šias ausines įtraukė į geriausių pigių ausinių sąrašą. Ir ne be reikalo – šios stilingos ir puikiai garsą atkuriančios ausinės kainuoja dar pigiau nei prieš tai paminėtas „Letv“ įrenginys.

„Remax RM-565i“ kainuoja €8,45. Būtinai peržiūrėkite siūlomas spalvas – šiuo metu jų yra trys.

4. „Superlux HD381F“

Šios ausinės buvo įvertintos ne tik Head-fi.org svetainėje, bet ir Gearbest.com parduotuvėje – po 42 įvertinimų „Superlux HD381F“ šiuo metu turi 4,9 žvaigždučių reitingą. Head-fi.org teigia, kad šios ausinės pasižymi labai natūraliu, puikiai subalansuotu garsu, puikiai atkuriami vidutiniai tonai. Galima pridėti, kad ausinės pasižymi šiuolaikišku dizainu, yra spalvingos, o gamintojas didelį dėmesį skyrė jų patogumui.

Head-fi.org šias ausines įvertino puikiai, pabrėždami, kad tai puiki kokybė už labai gerą kainą. „Superlux HD381F“ šiuo metu kainuoja vos mažiau nei 13 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (1)