Tikrai belaidės ausinės kartu su kompaktiška išorine baterija ir viskas už labai viliojančią kainą  (2)

Beveik visos belaidės į ausis įstatomos ausinės iš tikrųjų turi laidą. Jis jungia skirtingoms ausims skirtas ausines, neleidžia jų pamesti ir iš tikrųjų sumažina įrenginio gamybos kaštus. Visgi, gerai paieškojus įmanoma surasti ir įdomių tikrai belaidžių ausinių, su kuriomis atkeliauja ir praktiška išorinė baterija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belaidės ausinės dažnai yra brangios dėl to, kad joms reikalingos atskiros baterijos, ne visada lengva sinchronizuoti per skirtingus garsiakalbius grojančią muziką, reikia apgalvoti įkrovimo problemą ir viską moderniai pateikti pirkėjams. „S2 Mini TWS“, atrodo, pasižymi visomi gerosiomis savybėmis, bet iš karto į akis krenta jų įkrovimo būdas. Su ausinėmis gausite ir kompaktišką 850mAh išorinę bateriją, kurios pagrindinė paskirtis  - įkrauti ausines.

Ausinių korpuse yra pora elektrodų, kurie susijungia su išorine baterija ir taip įrenginys yra įkraunamas. Išorinė baterija ausines gali pilnai įkrauti maždaug 6-7 kartus, o vidinės ausinių baterijos (dvi po 45mAh) užtikrina maždaug 3-4 nepertraukiamą naudojimo laiką. Išorinė baterija, beje, gali įkrauti ir jūsų išmanųjį telefoną. Akivaizdu, kad ji pilnai įkrauti telefonui yra šiek tiek per maža, bet jos tikrai pakaks išgelbėti jus patekus į nemalonią situaciją, kuomet telefonas išsikrauna pačiu netinkamiausiu metu.

Pačios ausinės taip pat yra neprastos. Jos kompaktiškos, tvirtos ir patogios. „S2 Mini TWS“ turi IPX7 reitingą, kuris norodo, kad ausinės yra atsparios vandeniui. Jei esate vienas iš tų žmonių, kurie nori klausytis muzikos ir maudydamiesi duše, galėsite tai daryti naudodami šias ausines. Juolab, kad jos puikiai groja.

Šios ausinės leidžia perjungti stereo ir mono režimus. Jas galima vienu metu prijungti prie skirtingų prietaisų, todėl muzika galėsite dalintis su draugais ir net leisti jiems išsirinkti mėgstamas dainas. Gamintojas teigia, kad ausinės puikiai atkuria žemus dažnius, o tai labai aktualu veržlią šiuolaikinę muziką mėgstantiems žmonėms.

Aišku, vienas iš privalumų būtinai turi būti kaina. Šis ausinių ir išorinės baterijos derinys yra puiki dovana keliautojams, tačiau patiks kiekvienam. „S2 Mini TWS“ kainuoja €23,19, galima rinktis iš juodos, mėlynos arba raudonos spalvos. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (2)