Ruošiantis mokslo metams: specialiai vaikams sukurtas išmanusis laikrodis pakeis ir telefoną, ir GPS sekiklį, ir pravers pavojaus atveju  ()

Išleisti pačius mažiausius vaikus į mokyklą tėvams yra ir džiaugsmas ir didelis rūpestis. Jie tiki, kad jų vaikais bus pasirūpinta, bet vis tiek nori su jais palaikyti ryšį ir žinoti, kur jie yra. Dabar tam yra labai patogių prietaisų - šis išmanusis laikrodis atstoja ir telefono, ir GPS sekiklio, ir laikrodžio funkcijas. Svarbiausia - jis sukurtas specialiai vaikams!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Q50 išmanusis laikrodis veikia kaip telefonas. Juo vaikai galės paskambinti nustatytais numeriais, o ir jūs su jais galėsite susisiekti. Ant laikrodžio korpuso yra ir specialus SOS mygtukas, kurį nuspaudus bus automatiškai surinktas numatytas numeris, kuriuo vaikai galės išsikviesti pagalbą. Šis prietaisas tuo geras, kad neblaško dėmesio taip, kaip įprasti telefonai  - galite net nustatyti laiką, kuomet vaikai laikrodžiu naudotis negalės.

Kita svarbi funkcija - GPS sekiklis. Q50 į programėlę jūsų išmaniajame telefone siųs jūsų vaiko buvimo koordinates. Jos, beje, bus labai tikslios, nustatomos ir pagal GPS, ir WI-FI, ir ryšį su operatoriumi. Galite nustatyti teritoriją, kurios ribas vaikus peržengus iš karto gausite pranešimą. Taip pat galite peržiūrėti jūsų vaiko judėjimo istoriją - kur jis kuriuo laiku buvo.

Aišku, Q50 visų pirma išmanusis laikrodis. Taigi, jis skaičiuoja žingsnius, rodo laiką ir datą. Vaikams turėtų patikti ir platus spalvų pasirinkimas - šiuo metu galima rinktis net iš penkių spalvų. Pats laikrodis yra labai paprastas, todėl išmokti juo naudotis bus labai lengva. Baterijos pakaks 1-2 dienoms, o įkrovimo laikas yra vos 1 valanda. 

O dabar žvilgtelkime į galimus minusus. Q50 nėra atsparus vandeniui. Įprastai naudojant tai neturėtų būti problema, bet numetus į balą jis gali ir nebeveikti. Naudotojai savo atsiliepimuose taip pat pastebi, kad ekranas galėtų būti ryškesnis. Tačiau dauguma yra patenkinti pirkiniu - Gearbest.com Q50 išmanusis laikrodis turi 4,9 žvaigždučių reitingą.

Taigi, tai puiki dovana vaikui, besiruošiančiam naujiems mokslo metams. Q50 laikrodis kainuoja €22,64 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(7)
(11)

Komentarai ()