Berėmių flagmanų „žudiku“ pavadinto „LEAGOO KIICAA MIX“ ekranas palygintas su „iPhone 7 plus“ ir „Samsung S8+“ (Video)  (1)

„Xiaomi MIX 2“ jau dabar drąsiai galima vadinti vienu iš labiausiai laukiamų išmaniųjų telefonų – ir viskas dėl to ažiotažo, kurį pradėjo ta pati „Xiaomi“, pati pirmoji pristačiusi berėmį telefoną „Xiaomi MIX“. Toks dizaino sprendimas iš karto buvo pavadintas vos ne metų atradimu ir dabar daugelis gamintojų stengiasi pasiūlyti bent kažką panašaus. Tačiau žinoma, iš kompanijos pradininkės visų lūkesčiai dar didesni.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Deja, kaip ir visi nauji bei madingi dalykai, taip ir tokie telefonai yra labai brangūs. Ne išimtis bus ir artėjantis „Xiaomi MIX 2“ – jo kainą drąsiai lygiuosis su geriausiais flagmanais ir tikrai bus ne visiems įkandama. O ką daryti tiems pirkėjams, kurie nenori už telefoną pakloti 500€ ar dar daugiau? Čia daug galimybių pajuto mažieji Kinijos gamintojai – jau ir mes ne kartą rašėme apie vis naujus vidutinės klasės modelius su itin siaurais telefonų rėmeliais, tačiau iš visų gamintojų ryškiai išsiskyrė „Leagoo“, pristačiusi tikrą kainos rekordininką – išmanųjį telefoną „LEAGOO KIICAA MIX“.

Tai ne tik berėmis telefonas ir drąsiai stoja į vieną gretą su geriausiais tokio tipo modeliais, bet ir kainuoja tik 92€. Tiesa, ši kaina taikoma tik akcijos metu – skaičiuojant nuo įprastos kainos, nuolaidos dydis siekia apie 30$. Tačiau net ir be nuolaidos jis tiesiai šviesiai vadinamas berėmių telefonų „žudiku“ – bent jau kol kas taip pigiai nerasite nieko panašaus. Žinoma, savaime kyla klausimas, ar gali tokios kainos telefonas pasiūlyti bent kažkiek panašią ekrano kokybę į geriausių flagmanų pavyzdžius?

Atsakymą pateikė pati „Leagoo“ kompanija sulyginusi garsiuosius „iPhone 7 plus” ir “Samsung S8+” su naujuoju „LEAGOO KIICAA MIX“. Ekranų testavimą nufilmavo ir įkėlė į „Youtube“.

Net ir nepatyrusi akis gan greit pastebi, jog kokybine prasme „KIICAA MIX“ ekranas yra labai geras, o reakcija į prisilietimus - puiki. Ir dėl to neverta labai stebėtis, mat kompanija „LEAGOO“ į telefoną įdiegė itin ryškų ir kontrastingą „Sharp FHD“ ekraną su 400 ppi rodikliu. Apytiksliai pats ekrano plotas užima 90% telefono paviršiaus ploto ir tai yra vienas iš pačių geriausių rezultatų rinkoje.

Ar verta pirkti telefoną su tokiu ekranu? Viskas priklauso nuo skonio, tačiau itin didelis ekrano plotas sukuria visai kitokį pojūtį naudojantis telefonu. Tai viena iš priežasčių, kodėl jie tapo tokie madingi. Visgi, mokėti itin didelius pinigus vien už tokią savybę tikrai neverta (nebent reikia ir visų kitų flagmanų galimybių) – tada jau geriau pigesni modeliai, kurie ekrano kokybe niekuo nenusileis ir flagmanams.

Kas liečia kitas „LEAGOO KIICAA MIX“ specifikacijas, tai vidutinės klasės biudžetinis telefonas, ką parodo ir jo kaina - įspūdingų parametrų tikėtis neverta, tačiau vidutiniams poreikiams našumo bus daugiau nei reikia:

  • 5.5" SHARP FHD Display
  • MT6750T 1.5Ghz 8-core CPU
  • 3GB RAM / 32GB ROM
  • OV 13MP+2MP /Rear Dual Camera
  • OV 13MP /Front Camera
  • 90% /Screen-to-body Ratio
  • Type-C Lose-less Digital Audio Output
  • CAT 6 / 4G Network
  • 0.1S Unlock/ Front-mounted Fingerprint ID
  • LG 3000mAH / Battery
  • 5V2A / Quick Charge
  • Android 7.0 OS
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(8)
(7)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: