„Cubot R9“ - į Lietuvą atkeliavo stilingas ir nebrangus išmanusis telefonas iš Kinijos  ()

Kinija išsiskiria didžiule gausa išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie po truputį populiarėja ir Lietuvoje. Į mūsų šalies rinką žengia ir Kinijos kompanija „Cubot“, kuri pristato dėmesio vertą įrenginį tiems, kurie ieško nebrangaus telefono.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas „Cubot R9“ kainuoja vos 79 eurus, o už šią kainą Jūs gaunate įrenginį, kuris išsiskiria visiškai metaliniu korpusu ir nugarėlėje įmontuotu pirštų antspaudų jutikliu. Dėmesio verta ir tai, jog šis išmanusis yra mažesnis nei dauguma kitų šiuo metu populiarių įrenginių rinkoje. „Cubot R9“ pasižymi vos 5,0 colių įstrižainės ekranu su HD raiška.

Dėmesio vertas ir šio išmaniojo telefono dizainas. Kaip jau minėjome, jo korpusas pagamintas iš metalo, o perkant Jūs galite pasirinkti vieną iš trijų spalvinių variantų - juodos, mėlynos arba auksinės. Verta paminėti ir tai, jog telefonas yra ne tik kompaktiško dydžio, tačiau ir pakankamai plonas - jo korpuso storis siekia 7,9 mm. Taip pat į akis krinta ir gražus pagrindinės kameros apipavidalinimas.

Pažvelkime į tai kas įmontuota šio išmaniojo telefono viduje. „Cubot R9“ veikia su „MediaTek MT6580“ procesoriumi, kurio sklandų veikimą užtikrina 2 GB operatyviosios (RAM) bei 16 GB vidinės (ROM) atminties. Tai nėra daug net ir biudžetiniam telefonui, bet minimaliems poreikiams turėtų pakakti. Verta paminėti, jog telefonas palaiko ir atminties korteles iki 256 GB. Kaip jau minėjome, nugarėlėje įmontuotas pirštų antspaudų jutiklis, o virš jo rasime 13 MPx raiškos vaizdo jutiklį su LED blykste.

Šis biudžetinės klasės įrenginys taip pat pasižymi tuo, jog veikia su „Android 7.0“ operacine sistema, o veikimą užtikrina 2600 mAh talpos baterija. Verta paminėti ir tai, jog šio išmaniojo telefono baterija yra keičiama. „Cubot R9“ galima įsigyti lietuviškoje internetinėje parduotuvėje, tad tai bus įdomus variantas tiems, kas nori pigiausių kiniškų telefonų, bet baiminasis juos pirkti tiesiai iš Kinijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(21)
(7)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: