Berėmio ir itin pigaus „Leagoo KIICAA Mix“ kamera palyginta su „iPhone 6“ bei „Samsung Galaxy S8+“ (Video)  ()

Jau kitą savaitę bus pristatytas antros kartos „Xiaomi Mix“ išmanusis telefonas, kuris dar praėjusiais metais tapo berėmių ekranų mados pradininku. Nors nuo pastarojo telefono pristatymo praėjo kiek mažiau nei metai, tačiau dauguma gamintojų jau turi bent po vieną panašų įrenginį. Ne išimtis ir Kinijos kompanija „Leagoo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos gamintojas, kuris visai neseniai sudarė bendradarbiavimo sutartį su „Tottenham Hotspur“, itin intensyviai anonsuoja naująjį savo biudžetinės klasės berėmį telefoną „Leagoo KIICAA Mix“.

5,5 colių įstrižainės SHARP ekranu su Full HD raiška padabintas išmanusis išsiskiria tuo, jog šis ekranas dengia net 90% priekinės jo dalies, tad pagal šį parametrą nenusileidžia geriausiems ir garsiausiems rinkoje esantiems konkurentams.

Be itin madingo ir išties ryškaus ekrano „Leagoo KIICAA Mix“ pasižymi ir tuo, jog nugarėlėje turi dvi kameras - pagrindinė jų pasižymi 13 MPx, o antrinė - 2 MPx raiškos vaizdo jutikliu. Būtent kameros darbo rezultatus šio telefono gamintojas ir nusprendė palyginti su „Samsung Galaxy S8+“ bei „Apple iPhone 6" įrenginiais. 

Atsižvelgiant į tai, jog „Leagoo KIICAA Mix“ yra biudžetinės klasės išmanusis - rezultatai išties puikūs. Žinoma, tam įtakos turi ir tai, jog visos fotografijos atliktos esant geram apšvietimui. Kaip bebūtų, šis kiniškas telefonas tikrai vertas dėmesio ne tik dėl puikaus ekrano, tačiau ir gerai veikiančios kameros.

Vertėtų žinoti ir tai, jog „Leagoo KIICAA Mix“ veikia su „MediaTek 6750T“ procesoriumi, 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties - niekuo neišskirtiniai, bet labai geri parametrai tokios kainos telefonui. Telefonui energijos suteikia 3000 mAh talpos baterija, o pats įrenginys veikia su „Android 7.0“ operacine sistema.

Priminsime, jog šiuo metu šį telefoną Jūs galite įsigyti vos už 109,99 JAV dolerių, nes internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu jam yra taikoma 30 JAV dolerių nuolaida.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: