Kol visureigiai išsigandę stovi kampe, „Toyota Prius“ nemato priežasčių sustoti - potvynis hibridui juokai (Video)  ()

Nors šis potvynis ir nėra vienas iš uragano Harvey sukeltų kataklizmų, „Toyota Prius“ hibrido savininkas greičiausiai pasijuto taip, tarsi vairuotų visureigį-monstrą, kuriam nebaisūs jokių stichijų sukelti padariniai, o juo labiau – 2015 metais per Atminimo dieną kilęs potvynis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įrašas buvo nufilmuotas vienoje Hiustoną kertančios magistralės I-45 atkarpoje. Jame matyti, kaip pro kelkraštyje paliktas vandens apsemtas transporto priemones bando pravažiuoti įspūdingai drąsus, gluminančiai paikas arba pavydėtinai pasitikintis savimi „Toyota Prius“ vairuotojas, rašo carscoops.com.

„2015 m. gegužės 26 d. prasiautė tokia audra, po kurios buvo užtvindyta gana netrumpa Hiustono teritorijoje esanti magistralės I-45 atkarpa“, – girdėti šį vaizdelį nufilmavusio asmens komentaras.

Pasak jo, tąsyk kilusio potvynio banga buvo toks staigi, kad užklupo begalę greitkeliais važiavusių automobilių, nespėjusių pasiekti saugesnių teritorijų. Kai kurie ypač sudėtingose situacijose atsidūrę automobiliai buvo tiesiog palikti.

Drąsusis „Toyota Prius“ kovoje su vandeniu

Svetainėje carscoops.com paskelbtas vaizdo įrašas buvo nufilmuotas mobiliuoju telefonu nuo tilto, ant kurio susispietę smalsuoliai stebėjo vandens niokojamą miestą. Nerti automobiliu tiesiai į vandenį – tikrai prastas sumanymas.

Kad ir koks tvirtas būtų jūsų automobilis, vanduo transporto priemonei vis tiek labai pakenks. Gali įvykti hidrosmūgis (kas tai yra - šiame straipsnyje), elektros sistemoje gali įvykti trumpasis jungimas, bet net jei ir sėkmingai savo eiga išvažiuosite iš balos, vanduo skatina koroziją arba gali mechaniškai nuplėšti kai kurias dalis. Negalima pamiršti ir apie tai, kad vandenyje jūs tiesiog nematysite kelio, kuriuo važiuojate.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(14)
(9)
(5)

Komentarai ()