Įdomus pasiūlymas tiems, kam reikia laiko patikrintos kokybės už gerą kainą: išparduodamas „Lenovo P2“ su „Snapdragon 625“, 5,5 colių FHD AMOLED ekranu ir 5100 mAh baterija  ()

Jeigu rinkdamiesi telefoną prioritetą teikiate išbandytiems ir laiko patikrintiems modeliams su geriausiomis specifikacijomis už priimtiną, kainą, tuomet turėtų sudominti Kinijoje išparduodamas „Lenovo P2“ klasikinio dizaino išmanusis telefonas su 5100 mAh baterija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lenovo“ visada daug dėmesio skiria techninei telefonų įrangai, tačiau dizaino sprendimai ją mažiau jaudina. Tad šios kompanijos telefonai labiau tinka tiems, kad rūpi patikimumas, sparta ir tinka klasikinė išvaizda. Tiems, kas ieško kokybiškų, bet geros kainos madingesnių sprendimų, jau kur kas geriau „Vernee“ kompanija, kuri pavyzdžiui dabar drebina rinką su naujuoju flagmanu „Vernee Mix 2“.

Visgi pagal technines specifikacijas „Lenovo“ dažnai būna lyderių gretose. Štai šis 2016 metų laidos „Lenovo P2“ pasižymi labai gerais atsiliepimais iš vartotojų, turi vieną iš populiariausių vidutinės klasės telefonų procesorių „Snapdragon 625“ su 2 GHz dažniu, 4GB RAM ir 64 GB duomenų atminties.

Šalia to pridėkime 5,5 colių energiją taupantį ir itin kokybiškas spalvas atkuriantį AMOLED ekraną su 1920 x 1080 vaizdo taškų raiška, saugomą stiklo „Gorilla Glass 3“, suporuotą su 5100 mAh baterija ir gausime vieną iš pačių geriausių telefonų už 180€, puikiai vertinamų daugelio pirkėjų ir apžvalgininkų. Paprastai šis telefonas kainuoja daugiau nei 200€, bet dabar su nuolaida siūlomas už labai simpatišką kainą.

Verta paminėti, kad „Lenovo P2“ naudojan „TurboPower (24W)“ technologiją, tad 5100 mAh baterija galima įkrauti labai greitai, o pilnai įkrauta baterija leidžia gauti 10 valandų 15 minučių nepertraukiamą telefono veikimą. Ką tai reiškia realiomis sąlygomis? Tai, kad naudojant įprastai, telefono baterijos turėtų užtekti 2-3 dienoms.

Be to, „Lenovo P2“ turi labai patogią energijos taupymo funkciją, kuri išnaudoja pačias geriausias AMOLED ekrano galimybes. Telefono šone yra specialus mygtukas, kurį paspaudus, ekranas tampa juodas ir pereinama į energijos taupymo režimą. Viskas veikia labai paprastai – AMOLED technologija juodai spalvai praktiškai neeikvoja energijos, tad tokiu režimu telefonas gali ištverti papildomai dar keliolika valandų be akumuliatoriaus įkrovimo.

Prie išmaniojo telefono privalumų galima priskirti metalinį korpusą ir labai gerą bei kokybišką surinkimą, taip pat 3.5 mm garso jungtį. Be to, yra lizdas iki 128GB talpos microSD kortelėms.  Už „Lenovo P2“  nuotraukų kokybę atsakinga 13 megapikselių pagrindinė kamera su automatiniu fokusavimu, vaizdo stabilizavimu ir LED blykste bei 5 MP modulis asmenukėms. Ir dar – namų mygtukas su pirštų antspaudų jutiklių yra pačioje patogiausioje vietoje – telefono priekyje.

Vienintelis aiškus trūkumas, kuris šiuo metu atbaido potencialius šio telefono pirkėjus – nuobodoka klasikinė išvaizda. Ją iš vis vertinti sudėtinga – neturi nei trūkumų, nei privalumų. Jo dizainas idealiai tinkamas tiems, kam patinka solidūs, klasikiniai ir laiko patikrinti sprendimai.

„Lenovo P2“  parduodamas su „Android 6.0“, tačiau dėl to nereiktų nerimauti – tik įsigijus telefoną reiktų nueiti į programinių atnaujinimų sąrašą ir per ten labai paprastai bus persiunčiamas OS atnaujinimas į „Android 7.0“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(4)
(7)

Komentarai ()