Ieškantiems gero vidutinės klasės išmaniojo telefono su garantuotais atnaujinimais: su nuolaida siūlomas rugsėjį pristatytas „Xiaomi Mi Note 3“ su 128 GB vidinės atminties  ()

Viena populiariausių Kinijos kompanija „Xiaomi“ kasmet pristato įvairiausių klasių įrenginių – nuo itin pigių biudžetinių išmaniųjų iki itin aukštos klasės telefonų. Vienas įdomiausių šios kompanijos išmaniųjų telefonų – „Xiaomi Mi Note 3“. Nors ankstesni šios serijos įrenginiai buvo priskiriami itin aukštos klasės įrenginių grupei, tačiau šiemet viskas kiek kitaip.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi Note 3“ veikia su „Qualomm Snapdragon 660“ procesoriumi, kurio stabilų veikimą palaiko 6 GB operatyviosios ir pasirinktinai 64 arba 128 GB vidinės atminties. Įdomu tai, jog rugsėjį pasirodęs įrenginys buvo spėjama, jog bus išleistas su galinguoju „Snapdragon 835“ procesoriumi, tačiau gamintojas nusprendė pasiūlyti kiek mažiau galingą įrenginį už patrauklesnę kainą. Pagal spartą „Xiaomi Mi Note 3“ AnTuTu teste surenka 105 000 taškų ir patenka į vidutinės spartos telefonų grupę. 

5,5 colių įstrižainės ekranu su Full HD raiška pasižymintis „Xiaomi Mi Note 3“ yra vienas žinomiausių šio rudens telefonų, tad nekeista, kad Kinijos parduotuvės jį mėgsta įtraukti prie akcijų, o ypač dabar, kai praktiškai visoje Kinijoje startuoja „11.11“ išpardavimas.

Ne išimtis ir „Lightinthebox“ internetinė parduotuvė - galite peržiūrėti „11.11“ progai skirtas akcijas, o šio teksto herojus akcijos metu yra parduodamas už 326,42 eurus.

Svarbu pabrėžti, kad už šią kainą gausite ne įprastinę 64 GB vidinės atminties versiją, o gerokai talpesnę, kuri pasižymi net 128 GB vidinės atminties. Pažvelkime ir į kitus šio išmaniojo telefono privalumus.

„Xiaomi Mi Note 3“ nugarėlėje turi dvigubos kameros konfigūraciją – įmontuoti du 12 MPx raiškos vaizdo jutikliai. Verta paminėti ir tai, jog nugarėlėje įmontuotos kameros pasižymi 2x optiniu priartinimu bei, žinoma, portreto rėžimu, kuris dabar tampa neįtikėtinai populiarus.

„Mi Note 3“ modelis taip pat turi 16 MPx priekinį vaizdo jutiklį su dideliais dviejų mikronų vaizdo taškais ir programinės įrangos lygio veido atpažinimo sistemą, kurios patogumas pasireiškia dirbant su šlapiais pirštais, nes tuomet pirštų atspaudų skaitytuvo tikslumas sumažėja.

Pažvelkime į likusias šio išmaniojo telefono specifikacijas. „Xiaomi Mi Note 3“ veikimą palaiko 3500 mAh talpos baterija, kuri palaiko „Quick Charge 3.0“ technologiją, o tai Jums leis įkrauti šį įrenginį greičiau nei įprastai.

Verta paminėti ir tai, jog „Xiaomi Mi Note 3“ veikia su „Android 7.1.2“ operacine sistema, tačiau visai netrukus ją pasieks ir „Android 8 Oreo“ atnaujinimas. Tai turbūt stipriausias „Xiaomi Mi Note 3“ bruožas - sistemingai teikiami atnaujinimai su atnaujinimu į pačią naujausią OS versiją. Nors lyginant su kitais konkurentais šiame telefonų segmente „Xiaomi“ gaminiai yra brangesni, tačiau niekas kitas neužtikrina tokių sistemingų programinių atnaujinimų. 

Kaip jau minėjome, šį išmanųjį telefoną internetinėje parduotuvėje „Lightinthebox“ galite įsigyti už 326,42 eurus, kai įprasta jo kaina paprastai svyruoja ties 350-360€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(6)
(9)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: