„Leagoo“ siūlo galimybę laimėti naująjį „Leagoo T5c“ išmanųjį vos už 1,99 JAV dolerių  ()

Praėjusią savaitę jau rašėme apie tai, jog „Leagoo“ ketina išleisti dar vieną naują išmanųjį telefoną ir tai turėtų būti naujasis „Leagoo T5c“, kuris yra atnaujinta „T5“ modelio versija. Visai neseniai pristatėme ir jo pagrindines specifikacijas. „Leagoo“ ir toliau tęsia savo specialius pasiūlymus kone kiekvienam naujai išleidžiamam telefonui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis vidutinės klasės „Leagoo T5c“ išmanusis telefonas turėtų kainuoti 129,99 JAV dolerių, tačiau „Leagoo“ siūlo sudalyvauti specialiame konkurse. Viskas ką Jums reikia padaryti – specialiame kompanijos puslapyje užsiregistruoti informacijai apie naująjį įrenginį. Gruodžio 4 dieną „Leagoo“ paskelbs net 5 laiminguosius, kurie galės įsigyti „T5c“ modelį vos už 1,99 JAV dolerių. Taigi, vos kelių mygtukų paspaudimu Jūs galite beveik už dyką gauti išties neblogą telefoną.

5,5 colių įstrižainės ekranu su Full HD raiška pasižymėsiantis „Leagoo T5c“ veiks su „Spreadtrum SC9853i“ procesoriumi. Šis procesorius yra sukurtas naudojant 14 nm „Intel“ platformą. Naujasis lustas, nors ir skirtas biudžetinės arba vidutinės klasės įrenginiams, tačiau turėtų pasižymėti geru veikimo ir energijos saugojimo santykiu. Kartu su „Spreadtrum“ procesoriumi įrenginys pasižymės 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties.

Gamintojas taip pat atkreipia dėmesį, jog pagal „Antutu“ testų rezultatus „Spreadtrum“  lustas yra net 39% galingesnis nei pagrindiniu jo konkurentu laikomas „Mediatek MT6750“ procesorius. Verta paminėti ir tai, jog šis „Spreadtrum“ procesorius lenkia „Mediatek“ kūrinį pagal vieno ir kelių procesorių darbo rezultatus, atitinkamai 25% ir 36%.

„Leagoo T5c“ neturės dvigubų kameros konfigūracijų, kaip dabar yra itin madinga. Telefono nugarėlėje bus įmontuotas 13 MPx raiškos vaizdo jutiklis, o priekinė dalyje rasime OV 2.0 MPx raiškos vaizdo jutiklį. Kiek anksčiau gamintojas paskelbė ir tai, jog „Leagoo T5c“ veiks su 3000 mAh talpos baterija, kuri taip pat palaikys ir 5V2A greito įkrovimo funkciją.

Primename dar kartą, jog „Leagoo T5c“ kaina turėtų būti 129,99 JAV dolerių, tačiau vos kelių mygtukų paspaudimu Jūs galite sutaupyti beveik visą šią sumą. Specialiame „Leagoo“ puslapyje Jums reikia užsiprenumeruoti gamintojo naujienlaiškį apie šį telefoną ir galbūt Jums pasiseks jį įsigyti vos už 1,99 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: