TOP 5 geriausi „juodojo penktadienio“ telefonai, kuriems vis dar taikomos įspūdingos nuolaidos (Video)  ()

„Juodasis penktadienis“ kiniškose internetinėse parduotuvėse trunka kur kas ilgiau nei vieną dieną, tad gerų kainų galima surasti iki pat dabar. Šiomis dienomis itin pravartu pasižvalgyti naujo telefono, nes tai brangesnis pirkinys nei paprastos ausinės, ar išmanioji apyrankė (apie tokius pasiūlymus jau rašėme ) ir papildomos nuolaidos labai ženkliai jaučiasi. Atrinkome įdomiausius telefonų modelius, kuriems dabar siūlomos tikrai geros kainos ir į juos reikėtų pirmiausia atkreipti dėmesį ieškant naujo telefono.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog jei norite galingiausių telefonų, pasižvalgykite straipsnyje Našiausi išmanieji telefonai iš Kinijos pagal „Antutu“ reitingą #1. Kai kuriems iš jų dabar irgi yra labai geros kainos. Šiame rinkinyje - ne patys sparčiausi, bet geriausios kainos/parametrų santykio telefonai. 

„Xiaomi Mi Max 2“: didžiulis 6,44" ekrano telefonas su 5300 mAh talpos baterija

  • Sparta pagal Antutu: 63 825
  • Sistema: Qualcomm Snapdragon 625, RAM 4GB, ROM 64GB, SD 128GB
  • Baterijos talpa: 5300 mAh
  • Ekranas: 6,44", 1920 x 1080 (FHD)
  • Kameros: galinė 12 Mpx, priekinė 5 Mpx
  • Kaina akcijos metu 170€

 

Itin talpiomis baterijomis pasižyminti „Xiaomi“ kompanijos išmaniųjų telefonų serija „Max“ kolekcijoje turi du modelius - tai pirmos kartos „Xiaomi Mi Max“, kurio daugelis modelių jau išparduota, o likęs neturi jokių nuolaidų, tad kainuoja daugiau nei 250€. Tačiau visai kita situacija su antrosios kartos „Xiaomi Mi Max 2“, kurį akcijos metu galima įsigyti už 170€.

Tai viena iš pačių geriausių kainų, kokios tik siūlomos už šį didžiulį ir gerą telefoną. Tačiau verta pastebėti, jog tokia gera kaina siūloma tik telefonui su juodos spalvos korpusu.

Be to, tai tarptautinė versija - iš vis retas atvejis, kad tarptautinės versijos „Xiaomi Mi Max 2“ atpinga mažiau nei 200€ - net ir „11.11“ akcijos metu jis kainavo 197€. 

Šis įrenginys pasižymi itin dideliu, 6,44 colių įstrižainės ekranu su Full HD raiška, tačiau jame didelis yra ne tik ekranas.

Pradėkime nuo to, jog „Xiaomi Mi Max 2“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 625“ procesoriumi, kurio stabilų veikimą užtikrina 4 GB operatyviosios bei 64 GB vidinės atminties. „Qualcomm Snapdragon 625“ procesorius vidutinėje klasėje turi rimtų konkurentų iš MediaTek, tačiau nežiūrint to, garsėja kaip itin taupus, patikimas, mažai kaistantis, bet velnioniškai brangus. Vien dėl to tokia „Xiaomi Mi Max 2“ kaina jau savaime stebina. 

Tačiau esminis šios telefono privalumas – itin talpi, net 5300 mAh talpos baterija. Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog nepaisant itin talpios baterijos – šio telefono korpusas nėra itin storas. „Xiaomi Mi Max 2“ korpuso storis siekia tik 0,76 cm.

Kalbant apie kitas šio įrenginio specifikacijas – „Xiaomi Mi Max 2“ pasižymi tuo, jog turi 12 MPx raiškos vaizdo jutiklį nugarėlėje bei 5 MPx raiškos jutiklį priekinėje dalyje - nors skaičiai nėra įspūdingi, bet vartotojų vertinimu, kameros dirba puikiai.

Verta paminėti ir tai, jog įrenginys veikia su „MIUI“ operacine sistema, kuri šiuo metu yra atnaujinta iki „Android 7.1“ versijos.

„Homtom S8“: itin pigi „Samsung Galaxy S8“ alternatyva iš Kinijos

  • Sparta pagal Antutu: 41 000
  • Sistema: MTK6750T , RAM 4GB, ROM 64GB, SD 128GB
  • Baterijos talpa: 3400 mAh
  • Ekranas: 5,7", 1440 x 720 (HD)
  • Kameros: galinė (16.0MPx + 5.0MPx), priekinė 13 Mpx
  • Kaina akcijos metu 125€

Norite nebrangaus telefono, kuris dar ir būtų panašus į kokios nors itin gerai žinomos kompanijos modelį? Tuomet Kinijos gamintojas „Homtom“ turi Jums puikų pasiūlymą. Vos už 125€ galite įsigyti „Hotom S8“ išmanųjį telefoną, kuris itin panašus į populiarųjį „Samsung Galaxy S8“.

Naujasis „Homtom S8“ pasižymi 5,7 colių įstrižainės ekranu su 18:9 kraštinių santykiu. Išmaniojo telefono ekranas padengtas 2.5D stiklu kas suteikia papildomo ryškumo. Vienintelė ekrano silpnoji vieta - mažokas taškų kiekis, bet už tokią kainą gamintojas turėjo aukoti kažkokias charakteristikas ir pasirinko mažiau taškų ekrane. 

Įrenginys veikia su „Mediatek MT6750T“ procesoriumi, o jo stabilų veikimą palaiko 4 GB operatyviosios (RAM) atminties bei 64 GB vidinės, kurią dar galima praplėsti ir atminties kortele. Nors šis išmanusis ir nepasižymi flagmanams būdingu procesoriumi, tačiau jame esantis atminties kiekis leis mėgautis stabiliu ir pakankamai sparčiu veikimu.

Kaip ir įprasta, išmanusis telefonas nugarėlėje turi dvigubą kamerų konfigūraciją – joje įmontuotas 16 MPx raiškos pagrindinis vaizdo jutiklis, o kiek žemiau ir papildomas 5 MPx raiškos jutiklis.

Priekinėje telefono dalyje rasime net 13 MPx raiškos vaizdo jutiklį, kuris leis Jums užfiksuoti kokybiškas asmenukes.

125€ kainuojantis išmanusis telefonas taip pat pasižymi integruota 3400 mAh talpos baterija. Kaip ir įprasta tokio tipo įrenginiams – „Homtom S8“ palaiko „Mediatek Pump Express“ greito įkrovimo funkciją, todėl šio telefono įkrovimas neturėtų prailgti.

Taip pat vertėtų žinoti, jog telefone įdiegta „Android 7.0 Nougot“ operacinės sistemos versija.

„Vernee Mix 2“: bene geriausią kainos/parametrų santykį turintis plonų rėmelių telefonas iš Kinijos

  • Sparta pagal Antutu: 81 190
  • Sistema: Helio P25 , RAM 4GB, ROM 64GB, SD 128GB
  • Baterijos talpa: 4200 mAh
  • Ekranas: 6", 2160 x 1080 (FHD+)
  • Kameros: galinė (13.0MPx + 5.0MPx), priekinė 8 Mpx
  • Kaina akcijos metu 141€

Šiuo metu rinkoje yra daugybė įvairiausių išmaniųjų telefonų, kurie pasižymi itin dideliais ekranais su itin siaurais rėmeliais. Vienas iš pačių įdomiausių ir labiausiai perkamų iš Kinijos – „Vernee Mix 2“, kurį specialaus pasiūlymo metu galima įsigyti vos už 141€.

Tai šių metų „Vernee“ flagmanas, tikras perlas vidutinėje klasėje - išskirtinis šio telefono bruožas yra itin geras santykis tarp parametrų ir galutinės kainos.  Jis neturi aiškių silpnų vietų, tačiau neturi ir labai išskirtinių rodiklių - optimalus balansas, ką už tokią kainą turėtų turėti kiekvienas šių metų vidutinės klasės telefonas. Deja, kaip ir priklauso naujiems flagmanams, be nuolaidos jo kaina būna kiek didoka, tad jei pirkti šį telefoną, tai geriausia per akcijas. 

Esminis akcentas, kuris verčia atkreipti dėmesį į „Vernee Mix 2“, žinoma, yra „tri-bezel-less“ tipo 6,0 colių FHD+ raiškos ekranas. Be to, kadangi šio išmaniojo telefono ekrano santykis siekia 18:9, tai reiškia, kad net ir turėdamas tokį ekraną dydžiu jis vis tiek prilygsta tipiniams išmaniesiems telefonas su 5,5 colių įstrižainės ekranu.

Pažvelkime ir į kitas šio išmaniojo telefono specifikacijas. „Vernee Mix 2“ veikia su „Mediatek Helio P25“ procesoriumi, o jo stabilų veikimą užtikrina 4 GB operatyviosios bei 64 GB vidinės atminties. Verta paminėti ir tai, jog telefonas pasižymi pakankamai talpia, 4200 mAh talpos, baterija.

Tiems, kam mažai 4 GB RAM, galima įsigyti visiškai identiškų parametrų „Vernee Mix 2“, tik su 6 GB RAM, tačiau tokia jo modifikacija kainuoja 170€. 

„Vernee Mix 2“ tik dar kartą įrodo puikią „Vernee“ kompanijos uoslę, kokios nišos yra laisvos vidutinės klasės telefonų rinkoje. Prieš metus tikras ažiotažas kilo dėl „Vernee Apollo Lite“ išmaniojo (jis ir dabar parduodamas, o kaina yra fantastiškai maža- 125€), tuomet tai buvo bene pats geriausias vidutinės klasės telefonas iš Kinijos.

Šiais metais ne ką mažiau šurmulio sukėlė „Vernee Thor E“ su 5,0" ekranu, didžiule 5020 mAh baterija ir rekordiškai plonu korpusu - dabar jis kainuoja tik 82€ ir yra bene geriausias darbinis telefonas, kokį tik galima įsigyti Kinijoje. 

Ir tai tikrai ne paskutinės „Vernee“ staigmenos - jau pasirodė gandai, kad kompanija ruošia naują ir itin atsparų flagmaną su IP68 standartu. 

„Xiaomi Mi Note 2“: geriausia kamera ir premium klasės sparta už vidutinio segmento kainą

  • Sparta pagal Antutu: 160 227
  • Sistema: Qualcomm Snapdragon 821 , RAM 4GB, ROM 64GB, SD nepalaiko
  • Baterijos talpa: 4070 mAh
  • Ekranas: 5,7", 1920 x 1080 (FHD)
  • Kameros: galinė 22.56 MPx, priekinė 8 Mpx
  • Kaina akcijos metu 256€

Jeigu pirmasis „Xiaomi Mi Note“ serijos modelis buvo tikras flagmanas – naujasis „Xiaomi Mi Note 2“ būdingos labiau vidutinės klasės specifikacijos, tačiau jo sparta lygiuojasi su premium klasės telefonais.

Tad tai labai galingas, stilingas ir dėmesio vertas išmanusis telefonas. Internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ dabar „Xiaomi Mi Note 2“ galima įsigyti už 256€ - gal iš pirmo žvilgsnio tai didoka kaina, bet tarptautinės versijos „Xiaomi Mi Note 2“ taip pigiai turbūt dar niekada nekainavo. Pažvelkime ką gausime už šią sumą.

5,7 colių įstrižainės OLED ekranu pasižymintis „Xiaomi Mi Note 2“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 821“ su 4 GB operatyviosios ir 64 GB vidinės atminties. Tiesa, šis modelis turi ir dar galingesnę versiją – su 6 GB operatyviosios ir 128 GB vidinės atminties, tačiau specialus pasiūlymas galioja tik kiek mažiau galingam modeliui.

„Xiaomi Mi Note 2“ išsiskiria bene geriausiomis kameromis „Xiaomi“ telefonuose. Pagrindinė įrenginio kamera, kuri įmontuota nugarėlėje, pasižymi 22,56 MPx raiškos vaizdo jutikliu, o priekinėje dalyje įmontuotas 8 MPx raiškos vaizdo jutiklis. Jeigu domina aukščiausios kokybės nuotraukos ir maksimalus telefono našumas, tuomet šis modelis - idealus. 

Išmanusis telefonas taip pat pasižymi 4070 mAh talpos baterija su greito įkrovimo funkcija.

„Leagoo KIICAA Mix“: norintiems pigiausio mažų rėmelio telefono su geriausiais parametrais

  • Sparta pagal Antutu: 41 000
  • Sistema: MTK6750T , RAM 3GB, ROM 32GB, SD 256GB
  • Baterijos talpa: 3000 mAh
  • Ekranas: 5,5", 1920 x 1080 (FHD)
  • Kameros: galinė (13.0MPx + 2.0MPx), priekinė 13 Mpx
  • Kaina akcijos metu 88€

Kinijos kompanija „Leagoo“ per pastaruosius metus nuveikė tikrai nemažai ir dabar šis gamintojas yra gerai žinomas ne tik vietinėje rinkoje, tačiau ir Europoje. Gamintojas savo gerbėjams siūlo vidutinės klasės įrenginius, kurie pasižymi populiariausiais sprendimais rinkoje ir itin geromis kainomis. Ir jeigu norite pigiausio telefono su „tri-bezel-less“ ekranu ir geriausiaisi parametrais, tuomet neabejotinai reikia rinktis „Leagoo KIICAA Mix“, kurį dabar galima įsigyti vos už 88€.

Kaip už tokią kainą, „Leagoo KIICAA Mix“ turi fantastiškai gerą, 5,5 colių įstrižainės „Sharp“ ekraną su Full HD raiška, o ekranas yra apsaugotas „Corning Gorilla Glass 4“ stiklu. Išmanusis telefonas veikia su aštuonių branduolių „MediaTek MT6750T“ procesoriumi, o jo stabilų darbą užtikrins 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties. Atminties kiekis nėra didžiausias, bet tokio RAM dar tikrai pakanka normaliam darbui, o mažesnį duomenų atminties kiekį galima kompensuoti išorine SD kortele, kuri gali būti įspūdingo 256 GB dydžio. 

„Leagoo“ telefono nugarėlėje integravo dvigubą kamerą. Pagrindinė jų pasižymės 13 MPx raiškos, o antroji - 2 MPx raiškos vaizdo jutikliu. Kameros diafragma - f/2.0. Nors nugarėlėje įmontuoti jutikliai atrodo pakankamai standartiškai, tačiau gamintojas didžiuojasi, kad gero apšvietimo sąlygomis ji fotografuoja ne blogiau nei „Samsung S8+“ ar „iPhone 6“.

Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį ir į priekyje esančią kamerą. Gamintojo teigimu, priekinėje telefono dalyje bus įmontuotas taip 13 MPx raiškos vaizdo jutiklis, kuris leis užfiksuoti išties kokybiškas asmenukes socialiniams tinklams.

Šį telefoną jau lyginome su artimiausiais konkurentais ir jau tada matėsi, kad kainų grupėje iki 100€ nieko geresnio su „tri-bezel-less“ ekranais nerasite. 




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(11)
(6)
(5)

Komentarai ()