Palygino geriausių „Android“ ir „Apple“ telefonų greitojo įkrovimo spartą: ką nutyli reklama, bet parodo bandymai  (4)

„Apple“ pristatė „iPhone 8“, „iPhone 8 Plus“ ir „iPhone X“ telefonų greitą įkrovimą. „Apple“ gana vėlai įdiegė šią technologiją, ji jau ilgą laiką yra naudojama „Android“ telefonuose. „Apple“ išleido savo „iOS 11.2“ atnaujinimą, kuris susijęs su greito krovimo funkcijos palaikymu, tačiau „Apple“ bendrovei šis įdiegimas kelia klausimą, kaip su šia technologija susitvarko pagrindiniai „Android“ telefonai? Taigi sužinokime daugiau apie greito įkrovimo kroviklius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis „Tom's Guide“ atliktu bandymu, naujausi „iPhone“ modeliai, kurie palaiko greitą įkrovimą, buvo sumenkinti prieš naujausius „Android“ išmaniuosius telefonus. 

Tyrime buvo naudojami išmanieji telefonai „OnePlus 5T“, „LG V30“, „Google Pixel 2“ ir „Galaxy Note 8“. „Apple“ pusėje išsirikiavo „iPhone 8“, „iPhone 8 Plus“ ir naujausias „iPhone X“.

„Android“ išmanieji telefonai buvo išbandyti naudojant greito įkrovimo originalius priedus, esančius kartu komplekte su telefonu. Kita vertus, „iPhone“ modeliai nekompektuojami su greito įkroviklio priedais. Vietoj to turėsite įsigyti atskirą 29 vatų maitinimo adapterį ir USB-C-Lightning kabelį. Taigi šiuo atveju „Android“ yra pranašesnis.

Pirmosios bandymų sesijos metu matome, kad per 30 minučių įkrovimo laiką, aiškus laimėtojas yra „OnePlus 5T“, nes pasiekė iki 59 proc. Antroji vieta buvo skirta „LG V30“ telefonui, kuris per tą patį laiką įkrovė 53 proc. Tuo tarpu „iPhone X“ užėmė trečią vietą, per pirmas 30 minučių pasiekdamas 50 proc., „iPhone 8“ ir „8 Plus“ nedaug atsiliko, nes pasiekė atitinkamai 49 ir ​​47 procentus.

Bandymas buvo pratęstas iki valandos, ir rezultatai buvo gana panašūs. Vėlgi „OnePlus 5T“ tapo greičiausiu, per valandą pasiekęs 93 proc. „LG V30“ pasiekė 86 proc., o „iPhone X“ užėmė trečią vietą su 81 proc. „iPhone 8“ ir „8 Plus“ atitinkamai siekė 81 ir 80 procentus. Taigi, nėra didelio skirtumo įkrovimo atžvilgiu tarp trijų naujų „iPhone“ modelių .

Šiuo metu galime aiškiai matyti, kad kai kurie „Android“ flagmanai lenkia naujuosius „iPhone“ modelius, kai naudojamas greito įkrovimo įkroviklis. Tuo labiau, kad mes taip pat neturėtume pamiršti fakto, kad „Apple“ telefonai yra vertinami aukščiau nei „Google Pixel 2“ ir „Galaxy Note 8“. Tai reiškia, kad „Apple“ gerokai patobulėjo.

Nors greitas įkrovimas yra puikus ir labai naudingas situacijose, kai reikia skubiai įkrauti, tačiau jei neturite 29 vatų maitinimo adapterio, įkrovimo greitis bus labai lėtas. Pvz. standartiniu įkrovimu „iPhone X“ per 30 minučių įkrauna tik 17 proc. Tai gana mažai. Nepaisant to, vis dėlto būtų labai malonu matyti tikrai greitą „iPhone“ įkrovimo palaikymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Sugedo.lt
Sugedo.lt
(7)
(15)
(-8)

Komentarai (4)