„Leagoo“ vardina 7 priežastis kodėl turėtume įsigyti naująjį „Leagoo T5c“ išmanųjį telefoną - išskirtinis ir bene pats geriausias telefonas iki 90€? (VIDEO)  (1)

Kinijos kompanija „Leagoo“ jau kuris laikas anonsuoja netrukus prekyboje pasirodysiantį išmanųjį telefoną „Leagoo T5c“, kuris tapo pirmuoju įrenginiu veikiančiu su „Spreadtrum SC9853I“ procesoriumi - kad ir kokį „Android“ telefoną paimtumėte, kol kas nei vienas neturės tokio procesoriaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis procesorius yra sukurtas naudojant 14 nm „Intel“ platformą bei pasižymi aštuoniais branduoliais, kurie veikia 1.8 GHz taktiniu dažniu. Iš šio lusto tikimasi labai daug – manoma, jog jis gali pakeisti supratimą dėl procesorių veikimo ir energijos sunaudojimo balanso.

Telefonas yra visiškai naujas, tad jo apžvalgų dar teks palaukti. O kodėl jį verta pirkti, apsispręsti padės paties gamintojo išvardinti 7 pagrindiniai „Leagoo T5c“ privalumai ir fantastiškai maža kaina, kuri su dabartine nuolaida tesiekia 85€. Net ir už įprastinę 110€ kainą šis telefonas yra labai įdomus modelis, bet tuomet dar turi svarstytinių konkurentų, bet kai kaina nukrenta iki 85€, tai tampa labai išskirtiniu gaminiu. 

„Intel X86 Airmont 14nm Foundry“ platforma

Kaip jau minėjome, „Spreadtrum“ procesorių sudaro 1.8 GHz taktiniu dažniu veikiantys 64 bitų „Intel Airmont“ architektūros branduoliai - visame pasaulyje tai pats pirmasis išmanusis telefonas su naujuoju „Spreadtrum SC9583i“ lustu.

Teigiama, jog šis lustas gali pasiūlyti pakankamai aukšto lygio veikimą, o mainais sunaudoja itin nedaug energijos. Su naujuoju „Leagoo T5c“ Jūs galėsite be didesnių rūpesčių susitvarkyti su visomis užduotimis bei mėgautis sklandžiu veikimu. Verta paminėti tai, jog šio procesoriaus greitis yra 25% didesnis, lyginant su ankstesnės kartos lustais, o taip pat reikalauja iki 30% mažiau energijos.

Verta atkreipti dėmesį ir į tai, jog naujasis „Spreadtrum“ procesorius yra 25%, 36% ir 39% galingesnis už „Mediatek MTK6750“ lyginant pavienį branduolių veikimą, keletos branduolių veikimą ir bendrą procesoriaus veikimą.

„Spreadtrum“ palaiko unikalią „DEPTH MAP“ technologiją

„Leagoo T5c“ pasižymi nugarėlėje įmontuotomis dvejomis kameromis, kurios išsiskiria „Spreadtrum“ sukurta unikalia „DEPTH MAP“ technologija.

Šios technologijos dėka Jūs galite užfiksuoti nuotraukas išskiriant jos foną arba objektą esantį priešais jį. Sistema geba atpažinti pagrindinį objektą nuo foninio bei pasirinkti kurį iš jų reikėtų sufokusuoti, o kurį sulieti kaip antraplanį. Verta paminėti, jog „Leagoo T5c“ pasižymi ir aukštos kokybės jutikliais, kurie geba užfiksuoti itin detalias ir spalvingas akimirkas.

Duomenų parsiuntimo greitis

Lyginant tris skirtingas išmaniojo telefono situacijas – „Spreadtrum“ procesorius pasižymi geresnių duomenų parsiuntimo greičiu nei „Mediatek Helio P23“ ir tik šiek tiek nusileidžia tokiems flagmanams kaip „Kirin 970“ arba „Qualcomm Snapdragon 835“.

Aukštos kokybės skambučiai

Jeigu lyginant duomenų parsiuntimo greitį „Spreadtrum“ nusileidžia didiesiems procesorių flagmanams, tai kalbant apie pokalbių kokybę – šis lustas nusiledžia tik „Kirin 970“ procesoriui ir užima antrąją vietą.

5,5 colių įstrižainės SHARP Full HD ekranas

Išmanusis telefonas pasižymi 5,5 colių įstrižainės ekranu su Full HD raiška. IPS tipo ekraną naudojantis telefonas pasižymi ne tik puikiais matymo kampais, tačiau ir itin švariu bei ryškiu vaizdu su puikiomis spalvomis. „T5c“ modelio ekranas taip pat yra ir su 2.5D lenktais kraštais.

Aštuonių branduolių procesorius su 3 GB RAM ir 32 GB ROM

Kaip jau visi žinote, „Leagoo T5c“ mėgina visus nustebinti su naujuoju „Spreadtrum“ procesoriumi, kuris veikia su „Mali-T820“ vaizdo plokšte. Išmanusis telefoans taip pat pasižymi 3 GB „Samsung“ operatyviosios atminties bei turi integruotą kompanijos „Sandisk“ 32 GB kietąjį diską, kur galėsite kaupti savo programėles, muziką ar vaizdo įrašus.

„Smart Key ISP“ pirštų antspaudų jutiklis

Kaip tikina gamintojas, pirštų antspaudų jutiklis, kuris naudojamas „Leagoo T5c“ išmaniajame telefone yra bene greičiausias savo kategorijoje.

Dėka „Smart Touch“ technologijos jis turi nepriklausomą saugyklą, kurioje gali saugoti visus Jūsų pirštų antspaudus. Verta paminėti tai, jog kiekvienas Jūsų prisilietimas yra fiksuojamas tam, jog jutiklis galėtų pats tobulėti ir kaskart vis tiksliau ir sėkmingiau nuskanuoti Jūsų pirštą.

Pirštų antspaudų jutiklis gali atrakinti Jūsų telefoną vos per 0,1 sekundės, o pirštų antspaudą geba skaityti ir apsuktą 360 laipsnių kampu.

„Leagoo T5c“ specifikacijos

Ekranas:        5.5 inch SHARP FHD IPS

CPU:           Spreadtrum SC9853 1.8Ghz , Intel X86 core, 64bit

RAM:          Samsung 3GB

ROM:          Sandisk 32GB

Pagrindinė kamera:    Samsung 13.0 + OV 2.0 dual-cam

Priekinė kamera:   OV 5.0 MP

Baterija:        LG 3050mAH with 5V2A quick charge

Pirštų antspaudų jutiklis:     360°rear front-mounted fingerprint ID

Kaina be nuolaidos:     110€

Primename, kad šiuo metu “Leagoo T5c” galima įsigyti už 85€, tačiau šio pasiūlymo laikas yra ribotas ir vėliau kaina kils iki minėtos 110€ sumos. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(7)
(3)
(4)

Komentarai (1)