Sumušti visi šiemetiniai rekordai? „Leagoo M9“ - 4 kamerų berėmis 18:9 telefonas siūlomas už tokią kainą, kokių iki šiol dar nėra buvę  (1)

Kai išmaniųjų telefonų gamintojai įžengė į pilno ekrano modelių erą, prasidėjo tikros lenktynės, kas pristatys galingesnį, didesnį, gražesnį ar kitaip išskirtinį telefoną. Kinijos gamintojai kaip visada, ginklus surėmė ties vidutinės klasės ir biudžetiniais modeliais – jie visomis pastangomis stengiasi pasiūlyti tokius telefonus, kurie pagal išvaizdą mažai kuo skiriasi nuo pačių geriausių flagmanų, tačiau jų kaina yra bent 3-4 kartus mažesnė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Itin kūrybingai į varžybas įsijungė kompanija „Leagoo“ – prieš tris mėnesius ji anonsavo pilno ekrano modelius „LEAGOO S8 “ (145€) ir „LEAGOO S8 Pro“ (255€), kurie tapo labai įdomiais pasirinkimais, ieškant pigesnių, bet maksimaliai gerų telefonų, panašių į „Galaxy S8“. Abu šie modeliai yra patys pirmieji „Leagoo“ asortimente su 18:9 ekrano kraštinių santykiu ir berėmiu ekranu, tačiau yra išskirtiniai ir tikri gamintojo flagmanai.

Tačiau tai vidutinės klasės telefonai ir nors jie yra labai pigūs, lyginant su arti tūkstančio eurų kainuojančiais flagmanais, tačiau tai dar ne biudžetiniai modeliai. Iš biudžetinės klasės berėmių telefonų didžiausią sėkmę pasiekė modelis „Leagoo KIICAA Mix“, kainuojantis apie 94€ - geresnio modelio šioje kainų zonoje tiesiog nėra.

Tačiau tai, ką dabar pristato „Leagoo“ yra tiesiog fantastika – pilno ekrano išmanusis telefonas „LEAGOO M9“ jau siūlomas prekyboje viso labo už 65€. Tokios kainos diapazone iki šiol nebuvo nieko panašaus ir šia prasme, tai tikrai išskirtinis modelis.

Kaip už tokią kainą, telefonas iš karto stebina 18:9 kraštinių santykiu ir itin mažu rėmeliu. Pats ekranas yra 5.5“ įstrižainės, 1280x640px raiškos. Įdomiausia, jog telefonas turės 4 kameras – dviguba galinė (8MPx + 2MPx) ir dviguba priekinė (5MPx + 2MPx). Kitas charakteristikas pamatysite žemiau:

Modelis:

   LEAGOO M9

Išskirtinumai:

   4 kameros (galinė 8+2MP, priekinė 5+2MP)

   5.5"18:9 full-screen ekranas, 80% screen ratio

Specifikacijos:

   5.5" 18:9 1280x640p IPS ekranas, 5 prisilietimo taškai

   8MP + 2MP galinė dviguba kamera

   5MP + 2MP priekinė dviguba kamera

   MT6580T 1.3Ghz 4-core chipset

   2GB RAM 16GB ROM

   360°0.1s unlock fingerprint

   2850mAh LG baterija

Kaina:

   €65

Oficialus anonsas

   Gruodžio 20 d.

Oficialus telefono video:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(13)
(-7)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: