Parduotuvė „Cafago“ skelbia rekordiškai žemą kainą telefonui „Leagoo KIICAA Mix“ ir siūlo išmaniąsias pirštines dviratininkams  ()

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ šiuo metu „Leagoo KIICAA Mix“, kuris pasižymi beveik berėmiu ekranu su 18:9 formatu dabar galima įsigyti vos už 88 eurus - priminsime, kad be nuolaidos šis telefonas kainuoja virš 100€, tad pasiūlymas iš karto atkreipia dėmesį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norėdami įsigyti telefoną „Leagoo KIICAA Mix“ už šią kainą – privalote nurodyti nuolaidos kodą PZ54. Specialus pasiūlymas galioja iki šių metų pabaigos.

Pažvelkime į tikrai nedaug kainuojančio „Leagoo“ išmaniojo specifikacijas bei privalumus.

5,5 colių įstrižainės SHARP ekranu su Full HD raiška padabintas išmanusis išsiskiria tuo, jog šis ekranas dengia net 90% priekinės jo dalies, tad pagal šį parametrą nenusileidžia geriausiems ir garsiausiems rinkoje esantiems konkurentams.

„Leagoo KIICAA Mix“ veikia su „MediaTek 6750T“ procesoriumi, 3 GB operatyviosios bei 32 GB vidinės atminties - niekuo neišskirtiniai, bet labai geri parametrai tokios kainos telefonui. Telefonui energijos suteikia 3000 mAh talpos baterija, o pats įrenginys veikia su „Android 7.0“ operacine sistema.

Išmanusis telefonas taip pat pasižymi dviguba kamera nugarėlėje. Pagrindinė jų pasižymės 13 MPx raiškos, o antroji - 2 MPx raiškos vaizdo jutikliu. Kameros diafragma - f/2.0. Nors nugarėlėje įmontuoti jutikliai atrodo pakankamai standartiškai, tačiau gamintojas didžiuojasi, kad ji fotografuoja ne blogiau nei „Samsung S8+“ ar „iPhone 6“. Žinoma, kalba eina apie fotografavimą gero apšvietimo sąlygomis. 

Įrenginio veikimą palaiko 3000 mAh talpos baterija.

Nors „Leagoo KIICAA Mix“ ir netraukia prie flagmanų našumo, tačiau rinkoje būtų sunku rasti analogą, kuris galėtų kainomis ir specifikacijomis konkuruoti su šiuo metu internetinės parduotuvės „Cafago“ siūlomu „Leagoo KIICAA Mix“.

Tačiau tai ne vienintelis įdomus pasiūlymas, kurį paviešinimui atsiuntė parduotuvė „Cafago“ - kitas susijęs su įdomiomis pirštinėmis. 

Išmaniosios pirštinės dviratininkams? Dabar kiniškoje parduotuvėje tokias galima įsigyti vos už 4 eurus

Žiemos metu dauguma mūsų ieškome specialių pirštinių, kurias dėvėdami galėtume naudotis išmaniuoju telefonu. Tačiau ar kada pagalvojote apie tai, jog tokio tipo pirštines galima įsigyti ir važinėjant dviračiu? Taip, galbūt kai kurie iš Jūsų naudojate ne pilnas pirštines (tokias, kurios nedengia pirštų), tačiau atvėsus orams tai būtų naudinga, tiesa?

Internetinėje parduotuvėje „Cafago“ šiuo metu vyksta akcija, kurios metu galite įsigyti dviratininkams skirtas pirštines su kuriomis galėsite naudotis ir savo išmaniuoju telefonu.

„Lixada Touchscreen Cycling Gloves“ pirštinės šiuo metu kainuoja vos 4 eurus, o norint įsigyti už šią kainą reikia panaudoti nuolaidos kodą Y5854. Standartinė šių pirštinių kaina siekia 5,4 euro, o tai reiškia, kad su nuolaidos kodu Jūs sutaupysite kone 40% nuo jų vertės.

Visų pirma ką reikėtų žinoti apie „Lixada Touchscreen Cycling Gloves“ – tai yra ne tik tinkamos pirštinės naudotis telefonu, tačiau jos yra atsparios vėjui, o taip pat palaiko ir tinkamą temperatūrą viduje, todėl Jūsų rankos visuomet liks šiltos. Vertėtų žinoti ir tai, jog šios pirštinės yra pagamintos iš neslidžios medžiagos, todėl jos yra idealiai tinkamos naudoti kuomet važiuojate dviračiu ar kita panašia transporto priemone.

 

Ne retai tokio tipo pirštinės būna vienos spalvos, o dėl šios priežasties Jūs negalite įsigyti tokių pirštinių kokių norite. „Lixada Touchscreen Cycling Gloves“ yra trijų spalvų – rožinės, mėlynos arba juodos, todėl sau labiausiai tinkančią spalvą ras tikriausiai kiekvienas. Dar vienas dėmesio vertas dalykas – skirtingi dydžiai. Važiuojant dviračiu labai svarbu turėti tinkamo dydžio pirštines, todėl gamintojas jas pagamino ir trijų skirtingų dydžių, kas leis Jums pasirinkti tinkamiausias.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()