Vartotojai nusivylę naujausiomis žiniomis iš „Xiaomi“: aiškėja, koks likimas laukia ilgai laukto „Redmi Note 5“  ()

„Xiaomi“ visai neseniai išleidus „Xiaomi Redmi 5 Plus“ telefoną daugelis tikėjosi, kad bus pristatyta ir „Redmi Note 5“ versija. Laukiantieji nepirko „Plus“ telefono. Naujuoju „Redmi 5 Plus“ daugelis liko nusivylęs, nes buvo panaudotas tas pats sisteminis lustas kaip ir pirmtake „Redmi Note 4“, tai yra „Snapdragon 625“. Todėl visi tikėjosi, kad „Redmi Note 5“ telefono versija bus galingesnė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-12-25 Vartotojai nusivylę naujausiomis žiniomis iš „Xiaomi“: aiškėja, koks likimas laukia ilgai laukto „Redmi Note 5“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pateikiama informacija yra neoficiali, bet sakoma, kad „Xiaomi“ nuo dabar atsisako „Note“ prierašo ir ką tik pasirodęs „Redmi 5 Plus“ bus vienintelis didelį ekraną turintis telefonas masėms. Tuo pačiu paaiškinama, kad tai yra tiesioginis pakaitalas „Redmi Note 4“ telefonui.

Redmi 5 Plus“ turi „Snapdragon 625“ sisteminį lustą su 3 ar 4 GB atminties, gauname 32/64 GB talpyklą. Ekranas labiau pailgas, 18:9 formato. Priekyje 5 MP, o gale 12 MP kamera su dviguba LED blykste. Telefonas kol kas siūlomas tik Kinijoje, jo kaina ten, priklausomai nuo talpos, 150/195 USD.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(15)
(3)
(12)

Komentarai ()