„Vernee“ išleido pirmąjį programinės įrangos atnaujinimą rudenį anonsuotam „Vernee Mix 2“ telefonui ir ta proga jam pasiūlė didžiausią nuolaidą iki šiol  ()

Kinijos kompanija „Vernee“ šiemet pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, tačiau bene daugiausiai dėmesio susilaukė šį rudenį pristatytas „Vernee Mix 2“, kuris išsiskyrė tiesiog puikiu dizainu. Šio modelio išskirtinės savybės – 3 ekrano kraštinės yra beveik berėmės, o pats ekranas pasižymi 18:9 formatu. Žinoma, tai tapo 2017 metų mada, o „Vernee“ prisijungė prie gausybės kitų gamintojų, kurie pristatė itin panašius įrenginius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuo anonso tepraėjo keli mėnesiai ir pagal geriausias tradicijas, „Vernee“ jau parengė programinį atnaujinimą telefonui „Vernee Mix 2“ . 

Pirmiausia apie tai, kokias problemas išsprendė ir ką patobulino su šiuo atnaujinimu:

  1. Optimizuota pagrindinė kamera, kuomet fiksuojamos nuotraukos. Taip pat išspręsta problema su HDR rėžimu, dėl kurios nuotraukos tapdavo tamsios;
  2. Įdiegtas naujausias „Google“ saugumo atnaujinimas;
  3. Ištaisyta klaida nustatymuose, dėl kurios buvo rodomas netinkamas saugumo atnaujinimo laikas;
  4. Išspręsta problema su kai kurių programėlių įrašymu;
  5. Išspręsta problema su greito įkrovimo funkcija – pašalintas trikdis dėl kurio jis neveikdavo.

Norint atsinaujinti savo „Vernee Mix 2“ išmanųjį telefoną – Jums tereikia nueiti į nustatymus ir susirasti atnaujinimų skyrelį arba tiesiog galite parsiųsti atnaujinimą iš oficialaus „Vernee“ puslapio

Norime paminėti ir tai, jog šis atnaujinamas tinkamas tiek 4 GB tiek 6 GB operatyviosios atminties (RAM) pasižymintiems modeliams.

Priminsime, jog be beveik berėmio ekrano „Vernee Mix 2“ išsiskiria dar ir tuo, jog įrenginio nugarėlė yra padengta stiklu, nugarėlėje turi dvigubą kamerą, o telefono veikimu rūpinasi „Mediatek Helio P25“ procesorius su 4 GB operatyviosios atminties.

Gamintojas atkreipia dėmesį, jog tokia telefono konfigūracija sulaukė nemažai teigiamų atsiliepimų, todėl kompanijos technikai paruošė programinės įrangos atnaujinimą, kuris dar labiau pagerins įrenginio veikimą bei pataisys buvusias klaidas.

Tiems, kurie nežino apie šį išmanųjį telefoną – primename, jog jis turi 6 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška, o ekrano kraštai yra šiek tiek užapvalinti, kas suteikia geresnį vizualinį efektą. Vienas didžiausių privalumų – ekranas dengia net 93,07% priekinės telefono dalies, todėl jo korpusas yra gerokai mažesnis nei įprastų telefonų, tačiau ekranas – gerokai didesnis.

„Vernee Mix 2“ pasižymi itin tolygiu korpusu, kuris pagamintas iš metalo, o išorė padengta stiklu. Šios savybės suteikia įrenginiui tiesiog puikų įvaizdį. Verta paminėti ir tai, jog net 80% viso telefono korpuso yra padengta stiklu, o tai suteikia puikių pojūčių laikant telefoną rankoje.

Tačiau norint tinkamai mėgautis tokio dydžio ekranu – reikalinga ir talpi baterija. „Vernee Mix 2“ pasižymi 4200 mAh talpos baterija, o taip pat palaiko ir „Mediatek Pump Express“ greito įkrovimo funkciją.

Verta paminėti ir tai, jog šiuo „Aliexpress“ parduotuvėje ir Gearbest parduotuvėje vyksta akcija, kurios metu šį išmanųjį telefoną galima įsigyti tik už 136€ - iki šiol tai pati mažiausia kaina, kuri buvo siūloma šiam telefonui. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: