Taip pigiai dar nebuvo - solidi nuolaida naujam „Vernee X“ su galimybe telefoną laimėti visiškai nemokamai: didžiulis ekranas, 6200 mAh baterija, 4 kameros, 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties (Video)  ()

„Vernee“ kompanijos kuriami telefonai jau spėjo pelnyti didelį dėmesį bei pirkėjų pripažinimą. O naujausias „Vernee“ kompanijos kūrinys „Verne X“ su 4 GB RAM + 64 GB ROM tapo ypač didelio susidomėjimo sulaukusiu išmaniuoju telefonu. Tuo stebėtis turbūt labai nereikėtų, nes tai puikus pastaraisiais metais kiniškuose išmaniuosiuose telefonuose įdiegtų naujovių atspindys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei sekate telefonų naujienas, apie šio telefono anonsą jau rašėme, tačiau dabar yra puiki proga apie jį priminti iš naujo - gamintojas išplatino pranešimą spaudai, kad šiuo metu telefonui „Vernee X“ 4 GB + 6 GB internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ taikoma nuolaida ir jį oficialioje gamintojo paskyroje galima įsigyti vos už 168 eurus, tačiau kiekis yra ribotas. 

Kaina tikrai gera, nes šiuo metu „Vernee X“ parduotuvėje Gearbest kainuoja 211€

Taip pat galima bandyti nemokai laimėti „Vernee X“ išmanųjį telefoną. Tereikia nuėjus į oficialią „Vernee“ kompanijos svetainę palikti komentarą apie tai, kas jums labiausiai patinka naujausiame „Vernee X“ telefone. Verta paskubėti, nes žaidimas vyksta iki sausio 25 d.

Kuo ypatingas šis telefonas?

Priminsime, kad „Vernee X“ su 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties yra pirmasis pasaulyje išmanusis telefonas su naujausiu „MediaTek“ „Helio P23“ aštuonių branduolių procesoriumi.

Kaip teigia gamintojas, šio telefono veikimas, lyginant su pirmtakais, pagreitėjo 10 %, o energijos sąnaudos sumažėjo 15 %. Žaidžiant daug resursų reikalajančius žaidimus bei naudojantis daugybe programėlių telefono veikimas yra stabilus ir greitas.

„Vernee X“ turi didžiulį 6 colių FHD ekraną (2160x1080). Berėmė telefono konstrukcija užtikrina, kad ekrano santykis su visu telefonu siekia net 83,3 %, o tai labai geras rezultatas net lyginant su flagmanais.

Išmanusis telefonas aprūpintas net 4 kameromis: dviguba galine 16 MP + 5 MP ir dviguba priekine 13 MP + 5 MP. Dviguba galinė kamera palaiko PDAF, o tai leidžia pagreitinti vaizdo fokusavimą.

Kaip jau tapo įprasta „Vernee“ kompanijai, jos išleidžiami telefonai pasižymi ne tik aukštais techniniais parametrais, bet ir itin didelės talpos baterijomis. Ne išimtis ir „Vernee X“, kuris turi didžiulės talpos – 6200 mAh bateriją.

Gamintojo teigimu, pilnai naudojant telefoną, šios baterijos pakanks 2,5 paros. O įjungus papildomą energijos taupymo režimą, operacinė telefono sistema optimizuos energijos sunaudojimą ir leis „Vernee X“ kasdien sutaupyti papildomas 4 valandas. Telefono būdėjimo laikas tiesiog kosminis – 76 dienos.

„Vernee X“ palaiko 9V/2A greito įkrovimo technologiją, o naujausia baterijos elementų apsauga užtikrins greitą ir saugų įkrovimą. „Vernee“ kompanija nurodo, kad po 5 minučių baterijos įkrovimo energijos užteks 2 val. pokalbiui, o vos 30 min. baterijos įkrovimas užtikrins kokybišką darbą visai dienai. Pilnai įkrauti bateriją užtenka 150 minučių.

„Vernee X“ veikia su „VOS“ sistema, kuri remiasi „Android 7.1“ operacinės sistemos pagrindu. Ateityje planuojama ją atnaujinti iki „Android 8.1 Oreo“. Telefonas, kaip ir daugelis flagmanų, palaiko veido atpažino („Face ID“) technologiją bei pirštų nuskaitymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(11)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: