Paskelbti IP68 standartą turinčio „Vernee Active“ baterijos testavimo rezultatai ir nuolaidos: ištvermė tokia, kad užtektų nuo 2 dienų iki 3,5 (Video)  ()

Pastaruoju metu Kinijos kompanija „Vernee“ yra itin smarkiai populiarėjantis gamintojas. Tam labai didelės įtakos turėjo ir 2017 metų pabaigoje pristatytas jų flagmanas – „Vernee Active“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors praėjo dar visai nedaug laiko, tačiau gamintojas užtikrintai teigia, kad šis telefonas jau susilaukė ne tik didelio pirkėjų dėmesio, bet ir gerų atsiliepimų. 

Tuo lengva patikėti, nes vandeniui atsparių telefonų nėra taip jau daug, o ir tie, kurie yra, kainuoja itin brangiai. Tuo tarpu „Vernee Active“ pasižymi ne tik vidutine kaina, bet išsiskiria savo puikiais dizaino sprendimais ir techninėmis specifikacijomis. Tad detaliau pasižiūrėkime į šį telefoną.

„Vernee Active“ turi naujausią MediaTek „Helio P25“ 8-nių branduolių procesorių bei 6 GB RAM ir 128 GB ROM atmintį, kurie gamintojo teigimu, leidžia užtikrinti didesnį darbo našumą ir mažesnes energijos sąnaudas.

„Vernee Active“ turi „VOS 1.0“ operacinę sistemą, kuri paremta „Android 7.0“ pagrindu, o ateityje gaus atnaujimą iki „Android 8.1“. O kad būtų galima laisvai darbuotis bei pramogauti negalvojant apie energijos sąnaudas „Vernee“ išmanųjį telefoną aprūpino didelės talpos 4200 mAh baterija.

Kad įrodytų šios baterijos realias veikimo galimybes „Vernee“ kompanija išplatino baterijos testavimo rezultatus:

Testų rezultatai parodė, kad įprastam telefono naudojimui šios baterijos talpos užtektų net 2 dienoms arba 58 valandoms pokalbių.  

O jei nėra didelio poreikio naudoti telefoną ir norėtųsi sutaupyti energijos, „Vernee Active“ telefone galima įjungti energijos taupymo režimą, kurio pagalba bus lengva kontroliuoti įvairių programėlių veikimą ir energijos sąnaudas.

Dėl šios funkcijos telefono veikimas vienu įkrovimu pailgėja iki 3,5 paros, o budėjimo režimas net iki 9 dienų. „Vernee Active“ taip pat palaiko greito įkrovimo technologiją 9V/2A C, tad pilnai įkrauti bateriją užtruks vos 130 minučių.

Kad šio telefono naudojimasis būtų dar patogesnis, „Vernee“ kompanija pridėjo „išmanųjį raktą“. Norint jį aktyvuoti tereikia paspausti maitinimo mygtuką ir ekrane pasirodys apvalios formos trumpasis meniu su dažniausiai naudojamomis funkcijų parinktimis. Nors ir smulkmena, tačiau juo naudotis labai lengva bei patogu.

Ir dar keletas svarbių techninių elementų, kuriais pasižymi „Vernee Active“. Šis telefonas turi 5,5 colių įstrižainės FHD (1920x1080) ekraną, kurį saugo „Corning Gorilla Glass“, bei turi Sony IMX 13 MP galinę ir 8 MP priekinę kameras. Be jokios abejonės šis telefonas aprūpintas ir pirštų anspaudų nuskaitymo technologija, bei priskiriamas IP68 saugumo klasei. Tad jam nebaisios nei dulkės nei vanduo.

O šiuo metu kaip tik šiam telefonui internetinėje parduotuvėje „Aliexpres.com“ taikoma nuolaida ir „Vernee Active“ galima įsigyti už 233 eurus. Labai panaši nuolaida taikoma ir „Gearbest.com“ parduotuvėje - čia „Vernee Active“ šiuo metu kainuoja 232 eurus, tačiau telefonų kiekis nedidelis ir jam pasibaigus kaina vėl pakils iki buvusios dar prieš kelias dienas - 268€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: