Išplatintas pranešimas, kad solidžios nuolaidos paskelbtos abiems „Vernee X“ flagmano versijoms: 4/6 GB RAM, 6200 mAh baterija, 6" FHD+ ekranas, 4 kameros ir 8 branduolių procesorius (Video)  (2)

„Vernee X“ yra naujausias „Vernee“ kompanijos išleistas flagmanas. Šis telefonas yra dviejų versijų. Vienas telefonas turi 6 GB operatyviosios RAM atminties ir 128 GB vidinės ROM talpos. Kita „Vernee X“ telefono versija turi truputi mažesnę 4 GB RAM atmintį ir 64 GB ROM talpą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iki šiol gamintojas nuolaidas siūlė tik 4/64GB versijos telefonui, tuo tarpu daugiau atmintis turintis modelis buvo gerokai brangesnis. Dabar gi pats gamintojas išplatino pranešimą spaudai, kad su didele nuolaida galima įsigyti abi „Vernee X“ telefonų versijas – tiek 4 GB RAM + 64 GB ROM, tiek ir 6 GB RAM + 128 GB ROM.

Įsigyti galima parduotuvėje „Aliexpress“ arba „Gearbest“, tačiau modelių pasiūlymai skiriasi. 

Parduotuvėje „Aliexpress“ telefonas „Vernee X“ su 4 GB RAM + 64 GB ROM šiuo metu kainuoja 165 eurus, o „Vernee X“ 6 GB RAM + 128 GB ROM 247 eurus.

Parduotuvėje „Gearbest“ pigesnio modelio kainos yra labai panašios - „Vernee X“ 4/64 GB kainuoja 166€, tačiau brangesnis modelis turi dar geresnį kainos pasiūlymą - „Vernee X“ 6/128 GB kainuoja viso labo 208€.

Tuo pačiu, gamintojas pateikia 5 priežastis, kodėl šis telefonas „Vernee“ nuomone yra išskirtinis. 

1. 6.0” įstrižainės ir 18:9 kraštinių santykių ekranas su itin patogiai išpildytu korpuso dizainu

„Vernee X“ turi 6 colių FHD+ ekraną (2160x1080) su moderniu 18:9 kraštinių santykiu. O beremė telefono konstrukcija užtikrina 83,3 % ekrano santykį su visu telefonu. Panašiais rezultatais gali pasigirti tik geriausi telefonų flagmanai.

2. 4GB/6GB RAM atmintis su „Helio P23“ - puikus našumo santykis

Priminsime, kad abi „Vernee X“ telefonų versijos – 4 GB RAM + 64 GB ROM ir 6 GB RAM + 128 GB ROM – turi naujausią „MediaTek“ „Helio P23“ aštuonių branduolių procesorių.

Gamintojo teigimu tai leidžia užtikrinti sklandų „Vernee X“ darbą, o lyginant su pirmtakais veikimo greitis padidėjo 10 %. O kas labai svarbu pačios energijos sąnaudos ne tik kad neišaugo, bet 15 % sumažėjo.

Taip pat pranešama, kad dabar „Vernee X“ veikia su „VOS“ sistema, kuri remiasi „Android 7.1“ operacinės sistemos pagrindu. Tačiau ateityje planuojama ją atnaujinti iki „Android 8.1 Oreo“ dėl ko telefono veikimo funkcionalumas tik dar labiau padidės.

3. Dvigubos kameros gale ir priekyje, todėl asmenukės perėjo į naują lygį

Kaip jau 2017 metais tapo įprasta geriausi telefonai turi dvigubas kameras. Išmanusis „Vernee X“ telefonas taip pat turi dviguba galine 16 MP + 5 MP ir dviguba priekine 13 MP + 5 MP.

Dviguba galinė kamera palaiko PDAF, dėl ko pagreitėja vaizdo fokusavimas, o f/2.0 diafragma užtikrina, kad nuotraukos bus aiškios ir ryškios net fotografuojant tamsioje aplinkoje.

4. Itin greitas pirštų atspaudų jutiklis galinėje sienelėje ir modernus „Face ID“ atpažinimas

Kadangi beremė „Vernee X“ telefono konstrukcija užtikrina 83,3 % ekrano santykį su visu telefonu, pirštų antspaudų jutiklis yra talefono nugarėlėje.

Telefonas, kaip ir daugelis flagmanų, palaiko ir veido atpažino („Face ID“) technologiją. Gamintojo teigimu dėka šios technologijos telefoną galėsite saugiai atrakinti net ir tamsioje aplinkoje vos per 0,2 sekudės.

5. Milžiniška 6200 mAh talpos baterija

„Vernee“ kompanijos telefonai pasižymi itin didelės talpos baterijomis. Tad neišimtis, kad „Vernee X“ taip pat turi didžiulės talpos 6200 mAh bateriją.

„Vernee“ kompanija teigia, kad palyginus rinkoje esančius panašios kainos modelius ši baterija yra 35 % talpesnė. Pilnai naudojant telefoną, šios baterijos pakanks 2,5 paros, o įjungus papildomą energijos taupymo režimą, operacinė telefono sistema optimizuos energijos sunaudojimą ir leis „Vernee X“ kasdien sutaupyti papildomas 4 valandas.

„Vernee X“, be jokios abejonės, palaiko 9V/2A greito įkrovimo technologiją, tad pilnai įkrauti didžiulės talpos bateriją užtenks vos 150 minučių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: