Nutekino „Samsung Galaxy S9“ ir „Galaxy S9+“ nuotraukas: štai taip atrodys naujieji flagmanai?  (3)

Plačiai pagarsėjęs nutekėjimų ieškotojas Evanas Blassas (@evleaks) paskelbė spaudai skirtas išmaniųjų telefonų „Samsung Galaxy S9“ ir „Galaxy S9+“ nuotraukas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šie flagmanai bus pristatyti greičiau nei po mėnesio. Išmanieji telefonai tik šiek tiek skiriasi nuo savo pirmtakų – korpusas atrodo mažiau suapvalintas, o šoniniai rėmeliai tapo pastebimai platesni. Matyt, „Samsung“ inžinieriai pagrįstais palaikė nuogąstavimus, kad šoninių rėmelių nebuvimas padidina prietaiso trapumą.

Šiais metais dvi flagmanų versijos skirsis ne tik ekranų dydžiu (jis, beje, liks nepakitęs – 5,8 ir 6,2 coliai), bet ir atminties talpa. „Galaxy S9“ gaus 4 GB operatyviosios ir 64 GB vidinės atminties, o S9+ gamintojas aprūpins 6 GB RAM ir 128 GB kaupikliu.

Kitas skirtumas bus papildoma galinė kamera su 12 mln. taškų skiriamąja geba, kuri bus įmontuota tik „Galaxy S9+“. Ji neturės keičiamos diafragmos, tačiau naujienų pagrindinis 12 MP fotoaparatas gaus šią galimybę. Šviesos pralaidumą bus galima pasirinkti iš f/1.5 ir f/2.4 (tarpinių pasirinkčių nebus).

Daugumoje rinkų abu modeliai gaus platformą „Samsung Exynos 9810“, o Kinijoje ir JAV bus naudojamas „Snapdragon 845“. Priekiniai fotoaparatai abiem atvejais bus tokie patys – 8 MP. Abiejų modelių apačioje bus patalpinti stereofoniniai garsiakalbiai.

Prietaisų anonsas vyks vasario 25 d., o pardavimai prasidės kovo 16 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(13)
(24)
(-11)

Komentarai (3)