Ką galima pasakyti apie garsiąsias „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausines po metų naudojimo? „Jei ne vienas erzinantis dalykas, būčiau patenkintas 100%, bet dabar sumažinu iki 80%“ (Video)  ()

Šiuolaikiniams muzikos gerbėjams ausinės turi ne tik atkurti garsą, bet ir būti patogios bei patvarios. Žinoma, kainos rodiklis taip pat yra svarbus ir gali nulemti galutinį apsisprendimą. Bet labai svarbu ir kitų vartotojų atsiliepimai bei nuomonės. Ypač yra vertingos tų, kurie realiai išbandė vienas ar kitas ausines.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienos iš didelio susidomėjimo sulaukusių ausinių yra  „Xiaomi Mi IV Hybrid“. Vien ko vertas „Gearbest.com“ vartotojų įvertinimas, kuris siekia 4,91 iš 5 galimų. Verta paminėti, kad net 7545 pirkėjai išreiškė savo nuomonę.

Apie šias ausines prikurta šimtai apžvalgų, išsakyta tūkstančiai gerų dalykų, tačiau daugelis apžvalgų atspindi tik pačius pirmuosius įspūdžius. O kaip šios ausinės atlaiko kasdieninį naudojimą metus laiko? Kokie tuomet pasimato privalumai ir trūkumai?

Vienas iš vartotojų teigia, kad „Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausinėmis naudojosi metus laiko, praktiškai kiekvieną dieną ir teigia, kad už tokią kainą „Xiaomi Mi 4 Hybrid“ ausinės puikiai atidirbo visus metus. Tačiau nors ir nesigailėjo nei vienos dienos, kad įsigijo šias ausines, buvo ne tik džiuginančių, bet ir erzinančių dalykų.

Tad apie viską iš eilės - trumpai pateiksime įdomiausius pastebėjimus, ką po metų laiko naudojimo apie šitas ausines sako pats pirkėjas. 

Pliusai:

1) Žema kaina  (ne veltui sakoma, kad tai geriausios laidinės į ausis įkišamos ausinės pagal kainos ir kokybės santykį, o kai joms taikomos nuolaidos, kaip kad dabar „Gearbest“ parduotuvėje, jų kaina yra tiesiog fantastiška -  „Xiaomi Mi IV Hybrid“ kainuoja 14 eurų, red. p.);

2) Dizainas – ausinės atrodo išties gražiai, po metų naudojimo jos visiškai nesusibraižė. Tad kaip atrodė prieš metus, tokios išvaizdos ir liko;

3) Visas korpusas iš metalo (kištukas, garso reguliavimas ir pačios ausinės)– tad nėra baisu net ant ausinių atsisėsti jei kartais jas laikysite užpakalinėje kelnių kišenėje, ko, žinoma, geriau ir nedaryti;

4) Ausinių pagalvėlės laikosi tvirtai ir nekrenta, todėl net nereikia galvoti apie papildomų pagalvėlių pirkimą;

5) Pačios ausinės ausyse laikosi tvirtai;

6) Kalbant telefonu ir ausines naudojant kaip laisvų rankų įrangą gerai girdisi visi žodžiai ir nėra trikdžių;

7) Gera garso kokybė – ypač bosinės muzikos. Gerai klausytis roko, metalo, taip pat neblogai ir pop muzikos, ypač prie kurios papildomai padirbėjo „didžėjai“.

Minusai:

1) Vienas iš didžiausių yra pats ausinių laidas. Jis nenutrūksta, tačiau susilenkimų vietose formuojasi kažkokie keisti mazgeliai ir atsiranda tarsi gumos sankaupos, kurios, kaip teigia vartotojas „atrodo nemaloniai ir tiesiog erzina“;

2) Ausinių laidas galėtų būti kiek trumpesnis, tad jis laidą netgi patrumpino;

3) Prie ausinių kištuko esantis laidas nuo dažno naudojimo užlinksta kampu, tačiau atlaiko ir neįtrūksta;

4) Nelabai patogūs garso reguliavimo mygtukai. Nors jie veikia gerai, tačiau yra arti šalia vienas kito, praktiškai niekuo nesiskiria ir taip išdėlioti, kad nežiūrint į juos lengva supainioti - vietoj „garso padidinimo“ paspaudžiama „pauzė“ ir pan;

5) Nors, kaip minėjome, garso kokybė yra gera, tačiau priklausomai nuo klausomos muzikos tipo, kai kuriais atvejais „bosiniai“ garsai užgožia vokalą, tokias atvejais tenka derinti grojimo nustatymus programiškai;

6) Su išmaniaisiais telefonais per „Me in“ programėlę vartotojui sunkiai pavyko universaliai sukonfiguruoti ausines -„bosiniai“ garsai girdimi nuolatos, o vokalas kartais tarsi skamba ne taip. Norint tą patvarkyti, programėlės režimuose reikia ieškoti tinkamo pasirinkimo, tačiau kiekvieno žanro atveju tie pasirinkimai skiriasi. Tačiau geriausiai muzika girdima pasirinkus „Me earphones“.

Išvados

Apibendrindamas vartotojas pripažįsta, kad dėl pirkinio nesigali ir jei galėtų rinktis iš naujo, vėl įsigytų šias „Xiaomi Mi 4 Hybrid“ ausines. Jei tik ne tie mazgeliai ant ausinių laido, po metų naudojimo, jis būtų patenkintas 100 %, dabar įvertinimas siekia 80 %.

Galiausiai, vartojo nuomone, nors „Xiaomi Mi 4 Hybrid“ ausinės ir nėra tobulos, tačiau yra neabejotinai geriausias pasirinkimas iki 20 eurų kainos kategorijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(6)
(-1)

Komentarai ()