Ką apžvalgininkai sako apie itin pigų „Seago SG – 507“ elektrinį dantų šepetėlį? Keli keisti dalykai, bet labai geros išvados (Apžvalga, Video)  (4)

Vietoj tradicinio dantų šepetėlio žmonės vis dažniau pasirenka elektrinį dantų šepetėlį. Tokie dantų šepetėliai yra ne tik patogūs, bet ir suteikia aukščiausio lygio burnos higieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokių elektrinių dantų šepetėlių pasiūla yra išties plati. Apie keletą pačių populiariausių jau rašėme kiek ankščiau.

Tada lyginome „Soocas Soocare X3“, „Alfawise S100“ ir „Seago SG – 507“. Norime atkreipti dėmesį, kad vieni elektriniai dantų šepetėliai praėjus mėnesiui laiko atpigo, o kai kurie sulaukiantys vis didesnio dėmesio šiek tiek pabrango.

Šį kartą įdėmiau pasižiūrėkime į vis didesnio dėmesio sulaukianti elektrinį „Seago SG – 507“ dantų šepetėlį, kuris šiuo metu kainuoja 13 eurų.

TECHNO_KARP užsisakė dviejų spalvų, baltos ir juodos, elektrinius „Seago SG – 507“ dantų šepetėlius. Teigia, kad jau išbandė juos „ant savęs“ ir pateikia verdiktą. Yra ir tam tikrų keistų dalykų, tačiau trūkumų nerado jokių. Bet apie viską iš eilės.

Elektriniai dantų šepetėliai atkeliavo tvarkingose pakuotėse. Į vieno komplekto sudėtį įeina elektrinė šepetėlio dalis, pati dantų šepetėlio galvutė ir dar dvi papildomos galvutės bei USB laidas ir naudojimo instrukcija anglų kalba.

Šie dantų šepeteliai dirba ne su keičiamais elementais, o su įkraunama ličio jonų baterija, kurią taip pat, žinoma, esant poreikiui, galima pakeisti kita.

Kaip galite matyti nuotraukoje (žiūrėkite žemiau aut. past.), kiekviena detalė yra kokybiškai ir atskirai supakuota. Viskas atrodo ne tik kokybiškai, bet ir higieniškai.

Naudojimo instrukcijoje aprašytos dantų šepetėlio naudojimo ir įkrovimo taisyklės.

Dantų šepetėliai pagaminti iš kokybiško plastiko ir yra gražaus dizaino. Tačiau apžvalgos autoriui pasirodė, kad pati dantų šepetėlio galvutė yra kiek per maža. Lyginant su „Colgate“ gamintojo įrenginiais, „Seago SG – 507“ galvutė yra maždaug 0,5 cm trumpesnė.

Šepetėlio apačioje atidarius dangtelį rasite micro-USB jungtį, per kurią įkraunamas dantų šepetėlis.

Pats „Seago SG – 507“ yra žymimas IPX6 standartu, o tai reiškia, kad jis yra atsparus vandeniui. Nors apžvalgos autorius teigia, kad ant pačio dantų šepetėlio užrašyta IPX5. Tai kiek keista, bet belieka patikėti, kad tai IPX6 standartas. Juolab, kad jie abu užtikrina, kad galima drąsiai visą prietaisą panardinti po vandeniu.

Apžvalgos autorius teigia, kad panardinęs po vandeniu išbandė šiuos dantų šepetėlius ir nieko blogo jiems nenutiko.

Galima rinktis iš 5 dantų valymo režimų: „White“, „Clean“, „Sensitive“, „Polish“ ir „Massage“. Yra laikmatis, kuris perspėja, kad vieną burnos kraštą reikia valyti 30 sekundžių, o visus dantis - 2 minutes.

Apžvalgos autorius video reportaže (nuo 4 min 20 s aut. past.) vizualiai demonstruoja šių skirtingų režimų veikimą. Režimai keičiami spaudžiant pagrindinį mygtuką.

Apžvalgininkas teigia, kad pats išbandė šį elektrinį dantų šepetėlį „Seago SG – 507“ ir neturi jokių nusiskundimų - nei dėl patogumo, nei dėl veikimo. Tai paaiškina, kodėl šie dantų šepetėliai turi tokius aukštus vertinimus Gearbest parduotuvėje - susumavus visus vertinimus, bendras pirkėjų balas yra 4.93 iš 5 galimų. 

Taip pat apžvalgininkas apibendrina, jog „Seago SG – 507“ yra gražaus dizaino, atrodo estetiškai ir pastebi, kad tokius elektrinius dantų šepetėlius yra malonu ne tik sau įsigyti, bet ir kitiems padovanoti. Juolab, kai „Seago SG – 507“ kainuoja vos 13 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai (4)