Kinijos turgelio stebuklai: su nuolaida siūlomas „UMIDIGI Z1 Pro“ - ploniausias išmanusis telefonas su 4000 mAh baterija, „Sharp AMOLED“ ekranu ir 6 GB RAM (Video)  ()

„UMIDIGI“ yra puikiai žinomas žaidėjas kiniškų išmaniųjų telefonų rinkoje. Šio gamintojo išmanieji telefonai itin palankiai vertinami ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje. Galbūt netgi būtų galima teigti, kad „UMIDIGI“ su savo produkcija šiuo metu rikiuojasi iš karto po „Xiaomi“. Tuo tarpu jog „UMIDIGI“ gamintojas taip pat demonstruoja nuolatinį progresą šiuo metu be jokių išlygų įrodo naujos kartos išmanusis telefonas „UMIDIGI Z1 Pro“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vos tik kalba pakrypsta apie „UMIDIGI Z1 Pro“, gamintojas iš karto akcentuoja, kad šio išmaniojo telefono metalinio korpuso storis siekia vos 0,70 centimetro. Įdomu, kad į tokio storio korpusą „UMIDIGI“ taip pat pavyko sutalpinti net 4000 mAh talpos bateriją.

Priminsime, kad maždaug prieš metus pristatytas „UMIDIGI Z Pro“ išsiskyrė 0,87 centimetrų storio korpusu bei mažesnės 3780 mAh talpos baterija.

Taigi, jeigu tikėsime „UMIDIGI“ reklama, tai reiškia, kad „UMIDIGI Z1 Pro“ bent jau Kinijoje šiuo metu yra bene pats ploniausias išmanusis telefonas turintis 4000 mAh bateriją.

„UMIDIGI Z1 Pro“ maloniai stebina dar ir dėl to, nes gali pasigirti 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) „Corning Gorilla Glass 4“ stiklu apsaugotu ekranu. Bene svarbiausia yra tai, kad šis ekranas naudoja „Sharp AMOLED“ technologiją, kas šiuo atveju garantuoja net iki 30% siekiančias mažesnes energijos sąnaudas. Deja, bet iki galo nėra aišku kokiu būdu gamintojas atliko šį energijos resursų suvartojimo palyginimą. Vis dėlto galima manyti, kad „UMIDIGI Z1 Pro“ tiesiog buvo lyginimas su gamintojo senesnės kartos išmaniaisiais telefonais.

Čia dar norisi pridėti ir tai, kad išmanusis telefonas „UMIDIGI Z1 Pro“ yra aprūpintas aštuonių branduolių „MediaTek MTK6757“ centriniu procesoriumi, 6 GB operatyviąja RAM atmintine, priekyje integruotu piršto antspaudų skaitytuvu, dviguba kamera (13 MP + 5 MP), „Android 7.0“ operacine sistema bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 256 GB naudojant Micro SD kortelę.

Galiausiai skubame pranešti, kad šiuo metu „UMIDIGI Z1 Pro“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse galite įsigyti su nuolaida. Pavyzdžiui, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šį išmanųjį telefoną šiuo metu siūlo įsigyti už 218 eurų.

Tuo pačiu norime atkreipti jūsų dėmesį, kad „Gearbest“ dabar taip pat vyksta „Lunar New Year Android Smartphone Sale“ išpardavimas, kuriame su papildomomis nuolaidomis galite įsigyti ir kitus populiarių Kinijos gamintojų išmaniuosius telefonus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()