Kinijos turgelio stebuklai: daugybę teigiamų įvertinimų turintis ir milžiniško populiarumo sulaukęs išmanusis telefonas „Nubia Z17 Mini“ siūlomas su 65€ nuolaida (Video)  (1)

Kinijos elektroninėse parduotuvėse tikrai galima rasti pačių įvairiausių išmaniųjų telefonų. Vis dėlto ne visi kinų pasiūlymai būna pilnai pritaikyti tarptautinėms rinkoms. Ir šiuo atveju kalba eina ne tik apie operacinės sistemos kalbą, bet ir apie technines centrinio procesoriaus galimybes. Džiugu, kad kartu su „Xiaomi“ tarptautinei rinkai išmaniuosius telefonus ryžtasi pasiūlyti vis daugiau vietinių Kinijos gamintojų ir tai šį kartą su kaupu patvirtina „Nubia“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Greičiausias šis gamintojas kol kas bus girdėtas retam skaitytojui, tačiau, tai nei kiek nesumenkina „Nubia“ išmaniųjų telefonų kokybės. Pavyzdžiui, didžiulis „Nubia Z17 Mini“ išmaniojo telefono populiarumas įrodo, kad potencialūs pirkėjai Kinijos elektroninėse parduotuvėse dėmesį atkreipia ne į garsius gamintojų vardus, o į išmaniųjų telefonų technines galimybes bei kainą.

Įdomu, kad beveik visi Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ pirkėjai „Nubia Z17 Mini“ išmaniajam telefonui iki šiol dažniausiai skyrė aukščiausią galimą įvertinimą, t. y. penkias žvaigždutes.

5,2 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranu aprūpintas „Nubia Z17 Mini“ išmanusis telefonas daugiausiai teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl savo našumo, kurį, žinoma, pavyksta pasiekti integruoto „Snapdragon 652“ centrinio procesoriaus bei „Adreno 510“ vaizdo plokštės dėka.

Greta to dar norisi paminėti ir tai, kad „Nubia Z17 Mini“ gali pasigirti 4 GB operatyviąja RAM atmintine, 64 GB vidine ROM atmintimi, gale integruota dviguba kamera (13 MP + 13 MP), 2950 mAh talpos baterija, bei modifikuota „Android 6.0“ platformos versija su įdiegta „nubia UI 4.0“ vartotojo sąsaja, kuri ypatinga tuo, nes taip pat palaiko lietuvių kalbą.

Tokią konfigūraciją turintį „Nubia Z17 Mini“ išmanųjį telefoną Kinijoje su nuolaida dabar galite įsigyti už maždaug 165 eurus. Priminsime, kad apie šį išmanųjį telefoną rašėme dar praėjusių metų rugsėjį, tačiau tuo metu jo kaina siekė net 230 eurų.

Jeigu esate įsitikinę, kad „Nubia Z17 Mini“ spartos jums nepakaks, tuomet siūlome pasidomėti atnaujinta šio išmaniojo telefono versija „Limited Edition“.

Nors skirtumų išoriškai šiuo atveju tikrai nepastebėsite, tačiau „Nubia Z17 Mini Limited Edition“ maloniai nustebins dėl to, nes yra aprūpintas dar našesniu „Snapdragon 653“ centriniu procesoriumi, 6 GB operatyviąja RAM atmintine bei net 128 GB vidine ROM atmintimi.

Tenka pripažinti, kad šie techniniai atnaujinimai yra tikrai reikšmingi, tačiau tuo pačiu tenka susitaikyti ir su tuo, kad būtent dėl šios priežasties išmanusis telefonas „Nubia Z17 Mini Limited Edition“ kainuoja šiek tiek daugiau, t. y. apie 247 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai (1)