Išsamus gidas, kaip išjungti ar įjungti „Bixby“ funkciją „Galaxy S8“ ir „Galaxy S9“ telefonuose - kelios gudrybės, kurias reikia žinoti  ()

Jei esate „Samsung Galaxy S8“ arba „S9“ vartotojas, ir ieškote, kaip visiškai išjungti „Bixby“ funkciją, skaitote tinkamą straipsnį. Štai išsamus gidas, kuris parodys, kaip atsikratyti „Samsung“ virtualaus asistento. Taip, jūs galite išjungti ir mygtuką ant telefono, kurį nesunku paspausti visai to nenorint. Šis metodas veikia visuose „Galaxy S9“, „Galaxy S8“ bei „Galaxy Note 8“ telefonuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bixby“ mygtuko išjungimas

Praeitais metais, po daug nusiskundimų, „Samsung“ nusprendė suteikti galimybę savo vartotojams išjungti „Bixby“ mygtuką.

Procesas gana paprastas. Paspauskite mygtuką, paleidžiantį „Bixby“, ir pasirinkite dantračio ikoną viršuje. Išjunkite jungiklį ir daugiau nepatirsite netyčinių „Bixby“ mygtuko paspaudimų.

Pažadinimo balsu išjungimas

Viršutinis metodas išjungia tik ant telefono esantį mygtuką. Jei norite visiškai atsikratyti „Bixby“, jums taip pat reikės išjungti pažadinimo balsu galimybę. Norint tai padaryti, visų pirma braukite į kairę pradinio ekrano pusę, kad atsidarytumėte „Bixby“. Paspauskite ant trijų taškiukų ir pasirinkite nustatymus. Ten rasite „Bixby Voice“ jungiklį. Išjunkite jį ir „Hey Bixby“ komanda daugiau neaktyvuos jūsų įrenginio.

„Bixby Home“ išjungimas

Viršutinių metodų vartotojams pakanka „Bixby“ funkcijos išjungimui, tačiau jei norite atsikratyti visų virtualaus asistento pėdsakų, jums taip pat reikėtų išjungti „Bixby Home“. 

„Bixby“ gali būti pasiekiamas braukiant į kairę pradinio ekrano pusę. Jei norite išjungti šią galimybę, paspauskite ir palaikykite ant tuščios pradinio ekrano vietos ir braukite į kairę tol, kol pasieksite paskutinį skyrių. Ten pamatysite „Bixby Home“ jungiklį, kurį jums reikia išjungti. Po šių žingsnių jūsų telefone „Bixby“ funkcija bus visiškai išjungta.

Ateityje „Bixby“ gali praversti ir jei norėsite vėl aktyvuoti šią funkciją, jums reikės pakartoti tuos pačius žingsnius ir įjungti visus jungiklius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(26)
(5)
(21)

Komentarai ()