Geriausias telefonas asmenukių maniakams: „ASUS ZenFone 4 Selfie Pro“ laimėjo prestižinį Japonijos apdovanojimą (Video)  ()

Panašu, kad „Asus“ kompanija ketina ir toliau visus stebinti savo išmaniaisiais telefonais. „ZenFone 4 Selfie Pro“ išmanusis telefonas yra geriausia ką gali gauti „selfių“ maniakai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ZenFone 4 Selfie Pro“ turi pažangiausią pasaulyje priekinių fotoaparatų „Sony IMX362“ dvigubo pikselių vaizdo jutiklių sistemą, kuri turi dvigubai daugiau šviesos fiksavimo fotodiodų, jei lygintume su tos pačios rezoliucijos jutikliais kituose telefonuose. Būtent dėl šios savybės Japonijos specialistai ir nusprendė, kad „ZenFone 4 Selfie Pro“ išmanusis telefonas yra vertas prestižinio „Good Design“ apdovanojimo.

Japonijos specialistų komentaras: „Zenfone 4 Selfie Pro išmanusis telefonas yra sukurtas būtent tiems, kurie siekia padaryti pačią geriausią asmenukę. Asus kompanija šiame telefone įrengė dvi priekines kameras, iš kurių viena yra su tradiciniu matymo lauku ir viena su 120 laipsnių pločio vaizdu, kuris puikiai tinka didelių draugų grupių fotografavimui ar asmenukėms, kuriose norisi matyti kuo platesnį kraštovaizdį. Abi priekinės kameros turi didelį šviesos jautrumą bei specialius efektus, kurie gali būti naudojami tiek darant asmenukes, tiek ir filmuojant.“

Pagrindinės „Zenfone 4 Selfie Pro“ išmaniojo telefono specifikacijos:

1) galingas „Snapdragon 625“ 8-nių branduolių (14 nm ir 64 bitų) 2.0 GHz procesorius bei „Adreno 506“ vaizdo plokštė;

2) 4 GB RAM ir 64 GB ROM, taip pat palaiko 128 GB atminties kortelę;

3) 5,5 colių įstrižainės FHD 1080 x 1920 ekranas, 100 % NTSC ir 500 nits šviesumas. Ekrano santykis su visu telefonu siekia 76,7 %.  Taip pat yra ir apsauga nuo mėlynos šviesos daromos žalos akims;

4) „Android 7.0“ operacinė sistema;

5) 3000 mAh baterija. Telefonas palaiko greitojo įkrovimo (5V/2A) technologiją, tad vos 3 minučio įkrovimo pakaks 1 valandos trukmės pokalbiui;

6) 3G, 4G, WiFi 802.11 b/g/n, „Bluetooth 4.2“;

7) pirštų atspaudų nuskaitymo technologija, GPS, AGPS, Giroskopas, 3.5 mm audio jungtis ir kt;

8) pats svarbiausias dalykas šiame telefone yra jo kameros. Nors pagrindinė priekinė kamera yra 16 MP F1.8 diafragmos, bet dėl „ASUS SuperPixel Engine“ išskirtinės vaizdo procesorius technologijos ji darbuojasi tarsi būtų 24 MP. Sklandų ir aukščiausios kokybės darbą užtikrina „Sony IMX362“ vaizdo jutiklis.

Palaikomas 4K UHD (3840 x 2160) asmenukės vaizdo įrašymas. „PixelMaster“ fotoaparatas palaiko tokius režimus kaip: automatinis (su mažu apšvietimu ir HDR funkcijomis), grožis, portretas, panoraminė asmenukė, GIF animacija ir dar 9 įvairūs filtrai. O antroji kamera dėl plataus 120 laipsnių vaizdo užtikrina, kad visi draugai ir kraštovaizdis ne tik, kad puikiai tilps daromoje asmenukėje, bet ir itin gražiai ir kokybiškai atrodys;

9) galinė kamera yra 16 MP ir pagrindiniai dalykai kuriais išsiskiria tai itin greitas – 0,03 sekundės užtrunkantis automatinis fokusavimas, LED blykstė, 4K UHD (3840 x 2160), 1080p FHD, 720p HD ir „Slow Motion“ vaizdo įrašas (720p esant 120 kadrų per sekundę).

„ZenFone 4 Selfie Pro“ išmanusis telefonas palaiko „protingą grožio funkciją“ ir automatiškai subalansuoja veido ypatybes, sušvelnina veido spalvas ir realiu laiku pašalina įvairius nepageidaujamus trūkumus. 10 vaizdo gerinimo lygių leidžia užtikrinti nepriekaištingą jūsų išvaizdą daromose nuotraukose.

Šiame vaizdo reportaže demontruojamos „ZenFone 4 Selfie Pro“ išmaniojo telefono galimybės:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()