Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga skelbiamos nuolaidos išskirtinės išvaizdos telefonui „Homtom HT70“ su specialia nano – kompozitine danga, 10000 mAh talpos baterija ir 4GB RAM  ()

Vis daugiau vietinių Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojų įrodo savo sugebėjimus pirkėjams. Be to, kinai taip pat linkę išgirsti pirkėjų pageidavimus, todėl tenka pripažinti, kad kiekvienas toks naujas išmanusis telefonas kas kartą turi kuo nustebinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą norime atkreipti jūsų dėmesį į „Homtom“. Būtent tai yra vienas iš tų gamintojų, kurio išmaniųjų telefonų pasiūlymų spektras paskutiniu metu plečiasi neįtikėtinai greitai.

Skaitytojams, kurie nori kur kas geriau pažinti gamintoją, šį kartą siūlome susipažinti su naujos kartos išmaniuoju telefonu „Homtom HT70“. Pristatant šį išmanųjį telefoną „Homtom“ mėgsta pabrėžti tai, jog „Homtom HT70“ ypatingas tampa dėl itin kokybiško 18:9 formato 6 colių įstrižainės HD+ raiškos (1440 x 720) ekrano bei išskirtinio korpuso dizaino.

Norisi pabrėžti tai, kad išmaniojo telefono „Homtom HT70“ galinis dangtelis yra pagamintas iš specialios nano – kompozitinės dangos. Pasak gamintojo, pastaroji danga leidžia sukurti išskirtinį itin blizgų korpusą, o tai šiuo metu yra būdinga daugeliui aukštosios klasės išmaniųjų telefonų. Įdomu, kad patvariam „Homtom HT70“ korpusui sukurti taip pat yra naudojamas ir cinko lydinys, kuris šiuo atveju dėl glotnių išmaniojo telefono kraštų leidžia užtikrinti itin geras ergonomiškumo savybes.

Tenka pripažinti, jog techninių charakteristikų aspektu „Homtom HT70“ puikiai atitinka kiniškiems išmaniesiems telefonams keliamus reikalavimus, o kas svarbiausia dar gali pasigirti ir viena itin svarbia išskirtine savybe. Dažnas pirkėjas nuolatos akcentuoja, kad išmaniųjų telefonų baterijos nėra itin ištvermingos, tačiau tai tikrai negalioja 10000 mAh talpos bateriją turinčiam „Homtom HT70“ išmaniajam telefonui. Pasak gamintojo, turėdamas tokios talpos bateriją šis išmanusis telefonas budėjimo režime gali veikti net iki 50 dienų.

Šiuo atveju dar norisi pabrėžti tai, kad „Homtom HT70“ yra aprūpintas aštuonių branduolių „MediaTek MT6750T“ centriniu procesoriumi, dviguba kamera (16 MP + 5 MP), 4 GB operatyviąja RAM atmintine, USB C tipo jungtimi, „Android 7.0“ operacine sistema, piršto antspaudų skaitytuvu bei 64 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui bet kada galima praplėsti dar 128 GB naudojant Micro SD kortelę.

Anonso proga išmanųjį telefoną „Homtom HT70“ Kinijoje galite įsigyti už maždaug 135 eurus. Čia tik norime atkreipti dėmesį, kad šiuo metu Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šiam išmaniajam telefonui pasinaudojus HOMTOMGB1 nuolaidos kodu taiko išskirtinę 127 eurų kainą. Šiuo atveju nereikėtų delsti, nes šis nuolaidos kodas galioja tik šimtui pirmųjų „Homtom HT70“ išmaniojo telefono užsakymų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(16)
(6)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: