Gearbest skelbia nuolaidų kuponus 3-ims pačioms perkamiausioms prekėms balandžio mėnesį: „Xiaomi Mi Robot Vacuum“, „Xiaomi M365“ ir „ELM327“ taip pigiai, kaip niekada iki šiol  (2)

Gearbest išplatino pranešimą spaudai, jog atrinko 3 pačias perkamiausias prekes ir su specialiais nuolaidų kuponais, joms pritaikė papildomas nuolaidas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nr.1. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“

Pavyzdžiui, mūsų jau daugelį kartų aprašytam ir su įvairiais kitais robotais dulkių siurbliais lyginantam „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ taikoma solidi nuolaida. Be nuolaidos jį reikėtų pirkti už 360 eurų, suvedus specialų kupono kodą LTEEROBOT18414, jis kainuos vos 251 eurus ir tai turbūt pati mažiausia iki šiol mūsų matyta kaina. 

Ar tai dėmesio verta nuolaida? Tikrai taip. Šiam robotui dulkių siurbliui per Gearbest.com gimtadienį taip pat buvo taikoma nuolaida ir jis tada su 24 % nuolaida kainavo 279 eurus. Apskritai, per pastaruosius 6 mėnesius, šis robotas dulkių siurblys taip pigiai nekainavo.

Detaliai apie šį „Xiaomi“ robotą dulkių siurblį, jo funkcijas ir testų rezultatus galite perskaityti šiuose straipsniuose. Priminsime tik tai, kad šis siurblys neretai vadinamas vos ne pačiu geriausių 2017 metų robotizuotu siurbliu, apdovanotu ne vienu tarptautiniu apdovanojimu. Bent jau už tokią kainą geresnių tikrai nerasite. 

Nr.2. „Xiaomi M365“

Gearbest.com antrasis pasiūlymas yra elektrinis „Xiaomi M365“ motoroleris. Dažniausiai šis įrenginys kainuoja ne mažiau kaip 360 eurų, tačiau suvedus specialų kupono kodą M365326LT, jo kaina nukris iki 315 eurų.

Ar tai pigu? Taip, tai ir vėl mažiausia kaina per pastaruosius 9 mėnesius. Lengvai galite tai patikrinti peržvelgę mūsų ankščiau rašytus straipsnius apie šį motorolerį ir tuo metu buvusias kainas.

Apie šį „Xiaomi“ motorolerį rašėme ir ankščiau, apie tai, kaip laimėjo net 7 prestižinius geriausio dizaino apdovanojimus ir ką apie elektrininį motorolerį sakė jį išbandę žurnalistai. Viską detaliai apie „Xiaomi M365“ motorolerį galite perskaityti čia.

Nr.3. „ELM327“

Na, o tiems, kurie mėgsta pasikrapštyti prie savo automobilio ir siekia sutaupyti pinigų automobilio remontui, Gearbest.com su nuolaida siūlo „ELM327“ diagnostikos įrenginį automobiliu.

Tik trumpai priminsime, kad „ELM327“ yra protokolas, kuriuo aprūpinti įrenginiai gali prisijungti prie pagrindinio automobilio kompiuterio, nuskaityti ir suprantamai parodyti klaidas.

Suvedus specialų nuolaidos kupono kodą ELM327LT, šis diagnostikos įenginys vietoj 4,18 eurų, kainuos 2,42 eurus. Tai taip pat gerokai pigiau, nei, kad buvo parduodama ankščiau. Detaliai apie „ELM327“ automobilio diagnostikos įrenginį rašėme kiek ankščiau čia.

 

Nuolaidų kuponai pritaikyti specialiai Lietuvos, Latvijos ir Estijos rinkoms, tačiau produktų pasiūla yra bendra visam pasauliui, tad kiek ilgai bus tokios kainos daiktų, nėra aišku, bet tikėtina, jog nelabai ilgai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(11)
(-7)

Komentarai (2)