Lietuvoje parduodamas neįprastas USB atmintukas „trys viename“ susilaukė Japonijos ir Vokietijos specialistų pripažinimo: pelnė visą pluoštą apdovanojimų (Video)  ()

Duomenų saugojimas ir jų perkėlimas iš vieno įrenginio į kitą visada buvo aktualu. Ir tai net nepriklauso nuo to ar jūs esate moksleivis (-ė), studentas (-ė), ar net didelės įmonės direktorius (-ė). Visiems yra gana aišku, kad USB atmintukas yra puikus dalykas, bet ką daryti kai reikia greitai perkelti reikalingus duomenis, o jie yra skirtuose įrenginiuose, kurie palaiko skirtingas USB jungtis?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikėtina, kad kai kuriems tai bus tikra naujiena, bet viską galima padaryti ir su vienu USB atmintuku. „Silicon Power Mobile C50“ USB atmintukas nėra įprastas įrenginys kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Tai trys viename įrenginys, o tai reiškia, kad jis iškart palaiko 3 skirtingas USB jungtis.

Kaip taip gali būti? Turbūt geriausia pasižiūrėti į žemiau pateiktą nuotrauką ir viskas tampa gana aišku. Eilinį kartą buvo įrodyta, kad genialu tai – kas paprasta. Toks USB atmintuko dizaino sprendimas atrodo išties šauniai. Tai liko nepastebėta ir Japonijos bei Vokietijos dizaino specialistų, kurie „Silicon Power Mobile C50“ USB atmintuką atitinkamai apdovanojo „Good Design“ ir „IF“ apdovanojimais.

Japonijos specialistai teigė, kad „šis nešiojamas USB atmintukas palaiko 3 skirtingas jungtis, todėl gali būti naudojamas duomenų perdavimui tiek iš telefono, planšetinio kompiuterio ar įprasto kompiuterio, tiek į šiuos įrenginius. Duomenys yra labai lengvai perkeliami iš kompiuterio į bet kurį „Android“ įrenginį. Tvirtas TPU dangtelis apsaugo trapią USB-C tipo jungtį. C50 atmintuko forma yra kompaktiška, jis yra mažas ir plonas, todėl jį yra itin legva naudoti viena ranka ir nešiotis su savimi.“

Iš esmės Vokietijos specialistai pabrėžė tuos pačius USB atmintuko privalumus, tad tik paminėsime pagrindines „Silicon Power Mobile C50“ atmintuko savybes:

1) Vidinė USB atmintuko talpa yra 32 GB, 64 GB ir 128 GB;

2) Parametrai: 41,7 x 7 x 15 mm, o sveria 5,2 gramus;

3) Sąsajos: USB Type-A (USB3.1 Gen 1), Micro-B (USB2.0), Type-C (USB3.1 Gen 1);

4) Suderinamas su šiomis operacinėmis sistemomis: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP, Mac OS 10.3.x ir vėlesnėmis, Linux 2.6.x ir vėlesnėmis;

5) Darbuojasi nuo 0 iki 70 laipsnių temepratūroje ir suteikiama 3-ejų metų garantija.

Šiame USB atmintuke yra itin išmoningai suderintos trys skirtingos USB jungtys, o tvirtas TPU dangtelis jas apsaugo nuo galimo pažeidimo.

USB atmintukas yra itin kompaktiškas ir lengvai nešiojamas su savimi, o COB technologija užtikrina USB atmintuko apsaugą nuo vandens ir dulkių. Tai itin šauniai atrodantis, tvirtas ir universalus USB atmintukas.

O iš čia galite nemokamai atsisiųsti programinę įrangą „SP Widget“ (kompiuteriui) ir „SP File Explorer“ programėlę (C tipo ir „Android“ palaikantiems mobiliesiems įrenginiams), kurios padės veiksmingai tvarkyti duomenų failus. O jei kartais netyčia ištrintumėte failus, atsisiuntę „Recuva File Recovery“ programą, juos iškart susigrąžinsite.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(5)
(14)

Komentarai ()