Su 33% nuolaida siūloma „BT-S2“ - speciali laisvų rankų įranga ir radijo stotelė viename, kuri pravers ilgose kelionėse (Video)  (1)

Keliauti visada smagu ir įdomu. Kelionėse automobiliu galima geriau pažinti draugus, tačiau keliaujant motociklais pasikalbėti sunkiau. „BT-S2“ yra laisvų rankų įranga, kuri veikia ir su telefonu, ir kaip radijo stotelė - jei planuojate keliones motociklais, jums tikrai reikia pasidomėti šiuo įrenginiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų pirma, „BT-S2“ yra laisvų rankų įranga telefonui. Šis įrenginys „Bluetooth“ ryšiu prisijungia prie išmaniojo telefono, todėl skambučius gausite net būdami užsidėję šalmą. Aišku, reikės įsigyti kokybiškas ausines, tačiau kaskart išgirdus skambutį nereikės sustoti. Atsiliepti galima vieno mygtuko paspaudimu. „BT-S2“ yra tvirtinamas ant šalmo, todėl yra lengvai pasiekiamas. Savaime aišku, „BT-S2“ nebijo nei saulės, nei lietaus, nei dulkių.

Tačiau „BT-S2“ yra kur kas daugiau nei tik laisvų rankų įranga - jam telefonas nėra būtinas. „BT-S2“ veikia ir kaip radijo stotelė. Tai reiškia, kad įsigiję kelis tokius įrenginius galėsite kalbėtis su keleiviais ir bendražygiais. Maksimalus atstumas tarp stotelių yra net 1000 metrų, o taip toli vienas nuo kito kartu keliaujantys žmonės nutolsta retai.

Galiausiai, „BT-S2“ veikia ir kaip muzikos grotuvas. Galite tiesiog įsigyti belaides ausines ir naudoti jas (pavyzdžiui, idealiai po šalmu telpančias belaidžias HBQ-I7, apie kurias jau rašėme), tačiau tuomet valdymo mygtukai yra nepasiekiami, kai dėvite šalmą. „BT-S2“ leidžia prijungti įprastas ausines su laidu (jos yra komplekte), o muzikos garsumą galėsite reguliuoti ant įrenginio esančiais mygtukais. Taip pat galėsite sustabdyti ar perjungti dainą.

„BT-S2“ yra labai paprastas naudoti. Jis turi 450 mAh bateriją, kurios pakanka 10 valandų naudojant įrenginį kaip laisvų rankų įrangą ar 6 valandoms, jei naudosite radijo stotelės funkciją. Taigi, jums tereikia ausinių su mikrofonu ir galite ruoštis į kelionę.

„BT-S2“ yra patikimas prietaisas, kurį jau spėjo pamėgti pirkėjai. Šiuo metu Gearbest.com portale jis turi 838 įvertinimus, kurių vidurkis - 4,74 žvaigždutės iš 5. 

Pirkėjas SK Tarafdar džiaugėsi gera surinkimo kokybe ir pažymėjo, kad „BT-S2“ pasižymi geromis garso atkūrimo savybėmis, tačiau taip pat pastebėjo, kad „BT-S2“ nebendrauja su kitų gamintojų radijo stotelėmis. Tuo tarpu Tomás Almeida džiaugėsi, kad prietaisu lengva naudotis - tereikia įsiminti, kur koks mygtukas yra, nes važiuodami motociklu jų nematysite.

Daugelis pirkėjų džiaugėsi ir kaina. Dabar su 33% nuolaida „BT-S2“ kainuoja €33,37 - tikrai puiki kaina už naudingą įrenginį, kuris tikrai pravers kaskart važinėjant motociklu. 

Tarp trūkumų dažniausiai pastebima, kad įrenginio negalima naudoti, kol jis yra įkraunamas, o išjungimo mygtukas ištrina atmintį apie suporuotus įrenginius, jei yra laikomas per ilgai. Kai kuriems nepatinka ir oranžinė spalva, bet tai - skonio reikalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai (1)