Telefonas, kuris aplenkė laiką? „Sony Xperia XZ Premium“ sulaukė prestižinio apdovanojimo (Video)  (6)

„Sony“ kompanija yra viena didžiausių elektronikos gamintojų pasaulyje ir daugeliu atveju jos sukurti gaminiai bei pristatytos naujausios technologijos susilaukia didelio žmonių susidomėjimo. Neretai jų technologiniai ir dizaino sprendimai sužavi ne tik pirkėjus, bet ir tarptautinius specialistus, kurie nedvejodami pripažįsta, kad šios kompanijos įrenginiai yra geriausi pasaulyje. Vienas iš tokių yra ir vis dar daugelio dėmesį prikaustantis „Sony Xperia XZ Premium“ išmanusis telefonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors „Sony Xperia XZ Premium“ išmanusis telefonas rinkoje pasirodė lygiai prieš metus laiko, tačiau dar ir dabar jis yra vienas iš geriausių rinkoje esančių telefonų. Tą pripažįsta ir Japonijos technologijų ir dizaino sprecialistai, kurie šį išmanųjį telefoną apdovanojo prestižiniu „Good Design“ apdovanojimu.

Specialistų komentaras: „Naudodamas naujausias technologijas – 4K HDR ekraną, „Super slow motion“ (iki 960 kadrų per sekundę) filmavimą ir žaibišką mobiliųjų duomenų perdavimo greitį, kuris siekia iki 1 Gbps, išmanusis telefonas Xperia XZ Premium užtikrina nuostabią vizualinią patirtį. Dizaineriai šį telefoną suprojektavo ne tik taip, kad visos šios naujos technologijos būtų kuo labiau prieinamos, bet ir, kad Xperia XZ Premium atrodytų prabangiai. Patvarus „Gorilla Glass 5“ stiklas, aliuminio korpusas ir kitos aukštos kokybės detalės suteikia Xperia XZ Premium išmaniajam telefonui elegancijos. Kiekviena dizaino detalė yra detaliai apgalvota ir tai užtikrina, kad rankoje yra laikomas puikiai atrodantis galingas įrenginys.“

Neabejotinai vienas iš didžiausių „Sony Xperia XZ Premium“ išmanaus telefono privalumų yra jo ekranas. Skaičiai yra tiesiog neįtikėtini: kompaktiško ekrano įstrižainė siekia 5,46 colius, raiška yra 3840 x 2160, „Corning Gorilla Glass 5“ apsauga, o ppi rodiklis net 807. Tokiais parametrais vargiai gali pasigirti ir naujausi išmanieji telefonai. Atrodo, kad „Sony“ kompanija su „Sony Xperia XZ Premium“ aplenkė laiką.

Ir ne tik fantastiškas ekranas yra tai, kuo gali pasigirti šis išmanusis telefonas. „Snapdragon 835“ 8-nių branduolių procesorius, „Adreno 540“ vaizdo plokštė, 4 GB RAM, 64 GB ROM, kuriuos su microSD kortele galima pasididinti dar net 400 GB, padaro ši telefoną ne tik stilingai atrodančiu, bet ir galingu įrenginiu.

3230 mAh talpos baterija yra įkraunama naudojant „Quick Charge 3.0“ technologiją, o gale esanti 19 MP (f/2.0) kamera užtikrina HDR,  2160p@30fps ir 720p@960fps vaizdo kokybę.

„Wi-Fi“, „Bluetooth 5.0“, GLONASS ir kitos navigacinės sistemos, pirštų antspaudų skaitytuvas, 3,5 mm audio jungtis, IP68 standartas (atsparus dulkėms ir vandeniui aut. past.) padaro šį telefoną dar geresniu. Labai tikėta, kad „Sony Xperia XZ Premium“ dar ilgai bus puikiai vertinamas, geidžiamas ir nesenstantis išmanusis telefonas.

Šiame vaizdo reportaže yra detaliai apžvelgiamas „Sony Xperia XZ Premium“ išmanus telefonas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(56)
(32)
(24)

Komentarai (6)