Paviešino „Xiaomi Mi MIX 3“ nuotrauką: vėl naujas dizainas ir daug inovacijų?  ()

Kovo mėnesį „Xiaomi“ pristatė „Mi MIX 2S“ ir jau po trijų mėnesių nuo jo oficialaus pristatymo buvo paviešinta „Xiaomi Mi MIX 3“ nuotrauka. Pažvelgus į nuotrauką matyti, kad telefonas turės panašų dizainą į „Vivo NEX“ ir „OPPO Find X“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paviešintoje „Mi MIX 3“ prototipo nuotraukoje matyti, kad telefonas turės didesnį ekrano ir korpuso santykį už „Mi MIX 2S“. Priešingai negu „Mi MIX 2S“, kuris turi storą apatinį rėmelį, jo įpėdinis turės tik labai ploną rėmelį, kurį pastebės tik įžvalgios akys.

Tai taip pat gali reikšti, kad „Mi MIX 3“ turės iššokančią priekinę kamerą, kaip dabar jau prekyboje esantis „Vivo NEX“. „Mi MIX 2S“ priekinė kamera įmontuota apatiniame rėmelyje, tačiau paviešintoje nuotraukoje nesimato nei priekinės kameros modulio, nei priekinės išpjovos.

Manoma, kad „Mi MIX 3“ bus varomas „Qualcomm Snapdragon 845“ čipsetu, kadangi šiuo metu nėra kitokio pasirinkimo. Didelis ekrano plotas reiškia, kad „Xiaomi“ turės sugalvoti būdą, kaip atrakinti prietaisą, ir gali atsisakyti galinio pirštų antspaudų skaitytuvo. Nuo „Xiaomi Mi 8“ pradžios tapo aišku, kad ateityje aukšto pajėgumo prietaisuose kompanija naudos pirštų antspaudų skaitytuvą, esantį ekrane, ir 3D veido atpažinimo funkciją.

Tėra vienas klausimas: kokią saugumo funkciją „Xiaomi“ panaudos „Mi MIX 3“ telefone? Mes manome, kad prietaisas turės abi funkcijas, tačiau tam, kad jis galėtų naudoti pirštų antspaudų skaitytuvą ekrane, telefonui teks naudoti OLED ekraną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(13)
(14)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: