Nauji gandai apie „Galaxy S10“: turės unikalų ultragarsinį pirštų antspaudų skaitytuvą  (12)

Nors liko geri šeši mėnesiai iki „Galaxy S10“ serijos pasirodymo, apie ją atsiranda vis daugiau pranešimų gandų pasaulyje. „Galaxy S9“ ir „Galaxy S9+“ nepasirodė gerai rinkoje, todėl sulaukiame vis įdomesnių gandų apie „S10“. Manoma, kad „Samsung“ šiemet išleis tris prietaisus, siekdami atlikti daugiau pardavimų. Šiandien sulaukėme daugiau informacijos apie „Galaxy S10“ trijulę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-07-31 Nauji gandai apie „Galaxy S10“: turės unikalų ultragarsinį pirštų antspaudų skaitytuvą  (12)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gandai apie virtualų „Galaxy S10“ serijos pirštų antspaudų atpažinimą yra vieni iš seniausių. Priminsime, kad trys „Galaxy S10“ modeliai turės 5.8, 6.1 ir 6.4 colių ekranus. Panašiai kaip ir „Apple“, „Samsung“ rezervuos LCD ekraną 5.8 colių modeliui, o kiti du prietaisai naudos prabangųjį AMOLED ekraną.

Taip pat manoma, kad jie turės ultragarsinį pirštų antspaudų skaitytuvą, ypač po to, kai „Samsung“ viršininkas DJ Koh paneigė gandus apie optinį pirštų antspaudų skaitytuvą, kurį naudoja kai kurie Kinijos gamintojai. Pasak Koh, optinis skaitytuvas yra netikslus ir nevertas „Samsung“ dėmesio.

Dabar pasirodė gandai, kad anksčiau aptartas ultragarsinis pirštų antspaudų skaitytuvas bus naudojamas dviejuose „Galaxy S10“ variantuose, būtent didesniuosiuose su 6.1 ir 6.4 colių ekranais. Pasirodę pranešimai iš tiekėjų dar labiau patvirtina šiuos gandus.

Šis pranešimas pasirodė ne iš Pietų Korėjos, kaip įprasta, bet iš Taivano. Taivano tiekėjai praneša, kad „Samsung“ yra susidomėję ultragarsiniu pirštų antspaudų atpažinimu, nes nori, kad 2019 metų „Galaxy S“ serija išsiskirtų iš „Apple“ ir Kinijos kompanijų pasiūlymų.

„Samsung“ šią technologiją naudos didesniuose „S10“ serijos modeliuose. Taivano „GIS“ ir Kinijos „O-Tech“ aprūpins kompaniją ultragarsiniais pirštų antspaudų skaitytuvais. Taip pat pranešami „Samsung“ serijos produkcijos apskaičiavimai, kurie šiek tiek skiriasi nuo „Apple“ požiūrio į 2018 metų „iPhone“ seriją.

Kupertino gigantai didžiausias viltis deda į 6.1 colio LCD „iPhone 9“, o „Samsung“ daugiau gamins vienetų su AMOLED ekranais. Remiantis šiandienos informacija, „Samsung“ pagamins 40 milijonų „Galaxy S10“ trijulės vienetų, iš kurių 34-36 milijonai bus modeliai su AMOLED ekranais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai (12)